Hei, jeg er ny her på forumet, men har lest det flere ganger i nød. Så på tide å bli med
Etter fem år med brygging fikk omsider ut fingern og kjøpte meg fat (møkk lei av å vaske flasker) første to bryggene på fat er Nordic Noir (2 volumer co2) og Lucky Jack (2,5 volumer co2) de ble fatet samtidig og ble plassert i det gamle kjøleskapet mitt i garasjen der tempraturen skal være 4 grader. Fant ut i dag morges at temperaturen plutselig var -5 forsi 40w pæren min (varmekilde) hadde konka. Spørsmålet er, hva gjør det med ølet på fat, har det noe å si for karboneringen?
Neste spørsmål: jeg var på matbutikken for å kjøpe ny pære (covid-19 har stengt slt annet, der var kraftigste pæren 11w (og viste seg i ettertid å være bevegelsesstyrt så helt ubrukelig) er det noen som har noen tips til varmekilder? Jeg har bestilt denne: https://www.teknikkdeler.no/nedis-v...MI3--k-Pe-7gIVAtiyCh2MEAa5EAQYAiABEgI0SvD_BwE men lurer på om det er litt overkill...
Setter pris på svar
Etter fem år med brygging fikk omsider ut fingern og kjøpte meg fat (møkk lei av å vaske flasker) første to bryggene på fat er Nordic Noir (2 volumer co2) og Lucky Jack (2,5 volumer co2) de ble fatet samtidig og ble plassert i det gamle kjøleskapet mitt i garasjen der tempraturen skal være 4 grader. Fant ut i dag morges at temperaturen plutselig var -5 forsi 40w pæren min (varmekilde) hadde konka. Spørsmålet er, hva gjør det med ølet på fat, har det noe å si for karboneringen?
Neste spørsmål: jeg var på matbutikken for å kjøpe ny pære (covid-19 har stengt slt annet, der var kraftigste pæren 11w (og viste seg i ettertid å være bevegelsesstyrt så helt ubrukelig) er det noen som har noen tips til varmekilder? Jeg har bestilt denne: https://www.teknikkdeler.no/nedis-v...MI3--k-Pe-7gIVAtiyCh2MEAa5EAQYAiABEgI0SvD_BwE men lurer på om det er litt overkill...
Setter pris på svar