Perfekt utgangspunkt for blanding av ølSpørst vel kva ein er ute etter. Putta 1,6kg frossne bringebær i ein meskepose og hadde i eit corneliusfat med ca 12-13 liter øl i. Det smakar heilt vilt mykje bringebær no etter ei veke.. kjenner ikkje smaken av ølet lenger.
Perfekt utgangspunkt for blanding av øl
Ingen ettergjæring å spore? Ville vel tro at det kanskje startet igjen om det ble slik deilig tilgang på sukker. For noe gjær skulle vel finnes i fatet?Eventuelt årets julebrus [emoji2]
Husker at @jab nevnte en gang at han søter cider med rent sukker da han har det på fat kjølig og det gikk visstnok fint. Lite action på et par varmegrader. Om det skulle bli litt gjæring så er jo fat gull allikevel. Innenfor en viss timeslot.Ingen ettergjæring å spore? Ville vel tro at det kanskje startet igjen om det ble slik deilig tilgang på sukker. For noe gjær skulle vel finnes i fatet?
Ingen ettergjæring å spore? Ville vel tro at det kanskje startet igjen om det ble slik deilig tilgang på sukker. For noe gjær skulle vel finnes i fatet?
Ja. Det går helt fint for meg å tilsette hvitt sukker i fatet og oppbevare på 5-6c. Har ikke merket noe til ettergjæring i form av mindre søt cider.Husker at @jab nevnte en gang at han søter cider med rent sukker da han har det på fat kjølig og det gikk visstnok fint. Lite action på et par varmegrader. Om det skulle bli litt gjæring så er jo fat gull allikevel. Innenfor en viss timeslot.
Hva er oppskriften?Hei, dama vil jeg skal brygge kinn bærøl, jeg har fått tak i oppskriften.
De skrev at de brukte 2% veldig kraftig bringebær ekstrakt, men jeg sansynligvis måtte bruke mer om jeg bruker puré eller bringebær.
Noen som har erfaring med mengde puré/bringebær?