Leter etter hjemmebryggere som planlegger å besøke San Francisco Beer Week

Hei!

Vi er et lite mediefirma lokalisert i San Francisco, som for tiden jobber med en miniserie dedikert til lokale hjemmebryggere. Flesteparten av oss er amerikanere, men undertegnede er født og oppvokst i Drammen.

Lurte på om noen her i forumet har planer om å besøke San Francisco Beer Week (http://www.sfbeerweek.org/) mellom 8. februar og 17. februar. Tanken bak denne spesielle forspørselen var å integrere norske hjemmebryggere for å vise at interessen for ølbrygging går over landegrenser, og snakker et "felles spåk" tross forskjellige kulturer.

Om noen vet om noen som kunne være interessert i å bli filmet i San Francisco og/eller hjemme i Norge mens de brygger, ta kontakt! Vi kommer til å lansere projektet under SF Beer Week, så det er for tiden ingen episoder ute, men ta en titt på http://oct28productions.com/portfolio/ for en idé om hva vi gjør.

Vi har ikke budsjett til å sende folk fra Norge til San Francisco, så vi er ute etter hjemmebryggere som allerede har planlagt turen.

På forhånd takk!
-Ina
 
Hei!

Jeg bor for tiden i nærheten av San Francisco (Menlo Park) og skal definitivt besøke SF Beer Week! Jeg har dessverre ikke utstyr for hjemmebrygging her i statene så jeg vet ikke om jeg er en aktuell kandidat eller ikke?
 
Hei Chris,

For Beer Week så er det mest interessant for oss å ha noen som brygger i Norge, kommer på besøk til San Francisco og blir inspirert, for å så dra tilbake til Norge og brygge mer.

Når det er sagt så vil fortsette å lete etter nye subjekter etter Beer Week og de første fire episodene er ute. Vi presenterer først og fremst hjemmebryggere med sitt eget utstyr, men om du kjenner noen med hjemmebrygg utstyr så kan dere brygge sammen. Jo flere, jo bedre.

Send gjerne en e-post om det høres interessant ut.

- Ina
 
Tilbake
Topp