Øl som aldri blir ferdig

Ølettet mitt har nå stått tre uker og er ikke kommet lengre enn 1020. Er det noe jeg kan gjøre eller kan jeg bare kaste dette?
 
http://shop.petit-agentur.no/products/pilsnerenzym-3-gr

53316_Pilsner-enzym__3_gr__1.jpg



Dette får jobben gjort ;)
 
Hvordan tilførte du oksygen til vørteren og hvilken/hvor mye hjær brukte du? Samt brukte du gjærstarter. Ekstrakt eller all grain? Er forøvrig en artikkel i medlemsseksjonen som tar for seg det å bryte den magiske 1.020-grensa. Godt mulig gjæren har gjort seg ferdig. Har du smakt på ølet?
 
Jeg brukte en tube fra whitelabs WLP007 (kjørte en liter starter) ristet dunken godt før jeg satte igang (oksygen). Det er allgrain 12l. Det smaker ikke så verst kanskje litt søtt

Men det er vell mye oksygen som kom til nå når jeg har holdt på å måle :(
 
Tilbake
Topp