Oslo-Akershus: Hvor finner man info om høstkonkuransen?

Hvor finner man info om høstkonkuransen?
Det er bare bestemt tema: øltyper med minimum 40 IBU.

Det vil si engelsk og amerikansk barleywine, alle IPA-typer med unntak av NEIPA, og imperial stout. Ganske smalt, og barleywine og imperial stout er jo øl som helst skal lagres, så der får folk sjekke hva de har stående, tenker jeg. IPA brygger vi jo stadig vekk, og drikker den fort.

IPA var tema i vår, også, så dette blir litt repetisjon.
 
Det er bare bestemt tema: øltyper med minimum 40 IBU.

Det vil si engelsk og amerikansk barleywine, alle IPA-typer med unntak av NEIPA, og imperial stout. Ganske smalt, og barleywine og imperial stout er jo øl som helst skal lagres, så der får folk sjekke hva de har stående, tenker jeg. IPA brygger vi jo stadig vekk, og drikker den fort.

IPA var tema i vår, også, så dette blir litt repetisjon.
Jeg syntes dette var en artig vri. hvis man ser over typedefinisjonene fra Norbrygg åpner dette for et bredt spekter av øl, for å nevne noen: Tysk og Tsjekkisk pils, Engelske Bitters og golden ale, APA og IPA, amerikansk brown og amber ale, Altbier +++
 
Jeg syntes dette var en artig vri. hvis man ser over typedefinisjonene fra Norbrygg åpner dette for et bredt spekter av øl, for å nevne noen: Tysk og Tsjekkisk pils, Engelske Bitters og golden ale, APA og IPA, amerikansk brown og amber ale, Altbier +++

kommer litt ann på åssen man tolker det -er det ølet som må ha minimum 40 IBU, eller ølstilen..
 

Vedlegg

  • Screenshot 2025-06-23 at 09.37.17.png
    Screenshot 2025-06-23 at 09.37.17.png
    661,1 KB · Sett: 11
Jeg syntes dette var en artig vri. hvis man ser over typedefinisjonene fra Norbrygg åpner dette for et bredt spekter av øl, for å nevne noen: Tysk og Tsjekkisk pils, Engelske Bitters og golden ale, APA og IPA, amerikansk brown og amber ale, Altbier +++
Slik jeg tolker det, begrenser det utvalget til de typene som skal ha minst 40 IBU etter definisjonen, og det er de typene jeg nevnte.
 
Tilbake
Topp