Uki, da har eg 45 liter med StimPack IPA + Banelingbusted som er ferdiggjæret på lørdag. :yes:Og eg skal inrømme det at eg IKKJE heilt orker tanken på å vaske, sterelisere, også flaske (med korking) og etikett påliming av 90!! halvlitersflasker med øl. :help: (ikkje har eg nok flasker heller men det er en annen sak) Eg har lenge tenkt på å ta overgangen til fat, men er litt usikker på kva patent eg skal benytte meg av.
Eg ser at vin og bar selger eit pent startsett med beerking til en rimelig penge, ulempen her er at eg selv synes settet ser litt "billig" ut, og at eg har fått anbefalinger om å gå rett på cornelius fat. Fordelen er at de 5 litersfata har eg plass til i kjøleskapet mitt, og patenten er veldig lett å ta med på "møter" i guttenklubben. http://vinogbar.no/product_info.php?cPath=351_403_410&products_id=1494
Alternativet er å gå for eit startersett på Cornelius fat, problemet her er at eg ikkje har plass å kjøle ned eit større fat, og det er eit mere tungvint system å dra med seg på møter (samt ein noe stivere pris). Fordelen er jo at eg fort kan finne på å kjøpe ein billig fryser som kjøling, og dekke den pent inn og lage meg eit "tappetårn". :skitbra: Denne patenten til 4900 var jo ganske lekker må eg inrømme http://www.brygging.no/public/pics/produktbilder/diversesept.12014.JPG.
Hva er deres erfaringer? Trur dere at Beerking vil funke bra i første omgang? Om noen kjenner til en annen "litt mere økonomisk" start på mitt fatprosjekt enn den cornypakken eg la fram er eg veldig interesert i å høre om den.... Som sagt så hadde små fat som er lette å ta med på "møter" vært ypperlig for meg.
Eg ser at vin og bar selger eit pent startsett med beerking til en rimelig penge, ulempen her er at eg selv synes settet ser litt "billig" ut, og at eg har fått anbefalinger om å gå rett på cornelius fat. Fordelen er at de 5 litersfata har eg plass til i kjøleskapet mitt, og patenten er veldig lett å ta med på "møter" i guttenklubben. http://vinogbar.no/product_info.php?cPath=351_403_410&products_id=1494
Alternativet er å gå for eit startersett på Cornelius fat, problemet her er at eg ikkje har plass å kjøle ned eit større fat, og det er eit mere tungvint system å dra med seg på møter (samt ein noe stivere pris). Fordelen er jo at eg fort kan finne på å kjøpe ein billig fryser som kjøling, og dekke den pent inn og lage meg eit "tappetårn". :skitbra: Denne patenten til 4900 var jo ganske lekker må eg inrømme http://www.brygging.no/public/pics/produktbilder/diversesept.12014.JPG.
Hva er deres erfaringer? Trur dere at Beerking vil funke bra i første omgang? Om noen kjenner til en annen "litt mere økonomisk" start på mitt fatprosjekt enn den cornypakken eg la fram er eg veldig interesert i å høre om den.... Som sagt så hadde små fat som er lette å ta med på "møter" vært ypperlig for meg.