Overivrig høy-G juleøl - kjøle ned eller la gå?

AndyHagen

Norbrygg-medlem
Hei,
Kom nettopp hjem til en noe overivrig juleøl. Klokket inn på 23-24C på overflate av tank, og har noe i overkant av 100 plopp/min.
Spørsmålet: åpne dørene og få stasen et par grader ned, eller la den drive på?
Vil unngå å sjokke den, men ønsker jo heller ikke trøbbel med kvaliteten.

(Jada, uproft uten blowoff, men det er første gangen med høy G - ble tatt litt på senga gitt)
image.jpg
Takk for hjelp!

Anders
 
Sist redigert:
Hvor lenge har den stått?
Jeg mistenker at det beste er å la den gjøre seg ferdig ca der den er nå, og heller kaldlagre den litt...
 
Hei,
Dette var etter 24t.
Jeg fikk temp ned i 22,5C, og redusert fra 100 til 60 plopp.
Tok ikke sjansen på annet. Så får jeg bare se om det har blitt noen usmaker jeg må gjøre tiltak på.
Hva bidrar kaldlagringen med?
Takk for innspill!!
 
Tilbake
Topp