Plommer i øl?

Noen som har erfaring med plommer i øl?

Har ca 4 kg Victoria plommer i frysen, må jo bruke dette i et øl.

Tenkte først på en pale ale med plommer, men etter et søk på netter så lurer eg på brown ale eller en porter er mer rett.
 
jeg prøvde å tilsette plummer (blå) i stout i og ble positivt overasket,,  de ble tilsatt i andre gjæring . .  neste sommer skal jeg bruke de til å naturlig gjære ett øl
:skitbra:
 
Jeg brukte kun 1.5 kg på 23 liter, men disse er generelt mer smaksrike enn viktoria , så du går ikke feil med ett tilskudd av plommer ..  men jeg har ikke noen fasit til deg desverre ..  kansje noen andre her på forumet har noe mer erfaring med plummer..
 
Det kan nok ikke bli feil det :) kjør på ..  husk å gi de ett lite oppkok før du tilsetter dem  :skitbra:

:biersmile:
 
Tilbake
Topp