Heisann
Jeg har prøvd meg på tre lager øl i løpet av min karriere, og i alle tilfellene smaker og lukter ølet nydelig inntil det går over på flasker for ettergjæring (15-18C).
La meg skal prøve å beskrive det: Kraftig lukt du kjenner i panna liksom, pæresideraktig med kjemisk preg, nesten som kunstig godteri, dominerende og ubehagelig lukt/smak. Etter noen ukers lagring roer dette preget seg, men maltkroppen forsvinner og erstattes med et friskt eplepreg, som ikke har noe med øl å gjøre i det heletatt.(Dette skjer aldri med ales, som jeg brygger hver måned)
Så, hva tror dere? har noen opplevd lignene??
Jeg har prøvd meg på tre lager øl i løpet av min karriere, og i alle tilfellene smaker og lukter ølet nydelig inntil det går over på flasker for ettergjæring (15-18C).
La meg skal prøve å beskrive det: Kraftig lukt du kjenner i panna liksom, pæresideraktig med kjemisk preg, nesten som kunstig godteri, dominerende og ubehagelig lukt/smak. Etter noen ukers lagring roer dette preget seg, men maltkroppen forsvinner og erstattes med et friskt eplepreg, som ikke har noe med øl å gjøre i det heletatt.(Dette skjer aldri med ales, som jeg brygger hver måned)
Så, hva tror dere? har noen opplevd lignene??