Heisann. Har lyst å lage en alkoholsvak men humlerik øl jeg kan pimpe hele dagen og likevel gå an å snakke til.
Noen som har noen gode tips? Har komponert en liten en her, som jeg tenker å meske høyt, opp mot 70 for å få litt restsødme.
Hophead ALL day session
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1043
FG: 1014
Alcohol: 3.8 % by vol.
Colour: 10 EBC (Golden)
Bitterness: 35 IBU
BU/GU: 0.81
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4500 grammes
Mash schedule: 69 degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Motueka 7% alpha 36 grammes 30 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 15 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 10 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 5 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: Unspecified
Comments:
Noen som har noen gode tips? Har komponert en liten en her, som jeg tenker å meske høyt, opp mot 70 for å få litt restsødme.
Hophead ALL day session
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1043
FG: 1014
Alcohol: 3.8 % by vol.
Colour: 10 EBC (Golden)
Bitterness: 35 IBU
BU/GU: 0.81
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4500 grammes
Mash schedule: 69 degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Motueka 7% alpha 36 grammes 30 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 15 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 10 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 5 minutes
Motueka 7% alpha 16 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: Unspecified
Comments: