Slurry på syltagurkglass lukter sylteagurk

Glenn

Norbrygg-medlem
:bank2:Joda, trodde at det skulle holde å vaske sylteagurkglassene i oppvaskmaskin, men har lagret slurry på de nå ca. en uke, og jeg skulle bare lukte hvordan det gikk med de så lukter det svakt/mildt men behagelig lukt av sylteagurk :jaha:. Er dette noe som blir med i videre som bismak? Har ikke lyst på øl med hint av sylteagurk. Hva tror de erfarne bryggerne?
 
He he, liker ideen med burgerøl, men da tar jeg sjansen på det. Lager du starter på slurry? Har ca.0.5liter tykk slurry og ifølge brewersfriend skal den kunne pitches rett i.
 
Pleier å lage starter hvis jeg har god tid, eller det har gått mer enn
en uke siden jeg høstet den. Slltid bra med frisk gjær, vet du.

Er den fersk og fin er det nok bare å kjøre på.
 
Tilbake
Topp