1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Sørlandsmesterskap i Hjemmebrygging

En tråd i 'Fra Norbrygg.no' startet av Jens Davidsen, 6 Sep 2017.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Jens Davidsen

  Jens Davidsen
  Expand Collapse
  Guest

  14 oktober 2017 kl 17:00 – 21:30 inviterer Norbrygg til Sørlandsmesterskap i Hjemmebrygging. Arrangementet gjennomføres som et samarbeid mellom Norbrygg Aust Agder og Vest Agder.

  Arrangementet vil også i år være 3-delt:

  • Flaskekonkurranse
  • Publikums Favoritt
  • Beste stand

  Konkurransen er primært beregnet for medlemmer i Aust Agder og Vest Agder, men er åpen for alle som føler tilhørighet til «Sørlandet».

  Flaskekonkurransen


  Årets konkurranse åpner for alle Norbrygg sine konkurranseklasser. Generelt gjelder de samme reglene som for NM i Hjemmebrygging, se her for mer informasjon. Norbrygg sine typedefinisjoner vil legges til grunn for bedømmingen. Det skal leveres inn 3 stk flasker, og flasketype skal være i henhold til Norbrygg sine retningslinjer.

  Påmeldingen skjer via Norbrygg sitt konkurransesystem, lenke kommer snart!

  Mer informasjon om påmelding og innlevering av flasker kommer nærmere.

  Det blir premier til de tre øverste plassene i finalerunden. Annonsering av vinnerne og premieutdeling foregår i forbindelse med publikumsfavoritt-konkurransen på kvelden den 14. oktober 2017.

  Publikumsfavoritt


  Publikumsfavoritten er en konkurranse der publikum kårer sin favoritt blant ølene som serveres på arrangementet. Alle som gjester arrangementet kan avgi stemme til sine favorittøl. Hjemmebryggere som vil delta med sine øl har selv ansvaret for å servere ølene sine.

  Hva du legger vekt på når du avgir stemme er helt opp til deg selv (smak, typeriktighet, fin stand, god historie, hyggelig brygger eller noe annet).

  Avgiving av stemme til dine favorittøl, skjer med mobilen via en nettleser. Det øl med flest stemmer vinner.

  Deltagere som stiller ut øl


  Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg.

  Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. For eksempel så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.

  Du må selv ha med serveringsutstyr og andre ting du trenger. Du er ansvarlig for at ølet er klart til servering senest 17:00 på arrangementet. Dørene for bryggere åpner klokken 16:00.

  Påmelding av utstillerøl til PF skjer via dette skjema. Siste frist for å melde på øl er mandag 5. september. Konkurranseregler er de samme som for PF2017 og finnes her.

  Det vil bli premie til de tre ølene med flest stemmer. I tillegg vil det være premie for beste stand, så her gjelder det å være kreativ.

  Annen informasjon

  Det er 18 års aldersgrense på arrangementet. Unntatt øl som deltar i konkurransen er medbrakt alkohol ikke tillatt. Kommersielt fremstilt alkohol er ikke tillatt i lokalet. Personer som er åpenbart påvirket av alkohol har ikke adgang.

  Påmelding for publikum gjøres via Hoopla: lenke kommer snart!

  Innlevering av flasker til flaskekonkurransen:


  Aust Agder

  Grimstad: Ølbrygging.no, Østerskogen 55, 4879 Grimstad

  Vest Agder

  Kristiansand Brygg Selv, Kristian IVs gate 67, 4614 Kristiansand

  Mandal NUA Brygghus, Keiser Nicolaus gate 8, 4515 Mandal

  Flekkefjord Mere info følger
  Flasker må være på innleveringsstedene senest: 7.10.2017

  Post kan benyttes, men egenhendig innlevering anbefales.

  The post Sørlandsmesterskap i Hjemmebrygging appeared first on Norbrygg.

  Fortsett å lese...
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden