Jeg brygger smått nok til at jeg får plass til tre gjæringskar på 12L i skapet på kjøkkenbenken. De skal alle sammen ha mellom 21-18, helst 18 graders temp. Kjøkkenet blir veldig lett 22 eller mer, men er det rommet med mest stabil temperatur. Vi bor i et gammelt hus, hvor alt bortsett fra kjøkken, soverom og bad blir ganske kaldt i løpet av natta.
Hvordan kan jeg regulere tempen inne i et kjøkkenskap? Finnes det noe sånt som små kjøleelement som kan være egna til å senke tempen med bare noen få grader, og som ikke krever de helt store inngrepene? Jeg tenkte at noe kunne monteres på veggen inn til neste skap, hvor det uansett bare står kasseroller. På den måten blir det usynlig. Noe spesielt lavere enn det trengs ikke, kjelleren er kald nok til å dekke fra 16 og ned mot kjøleskapstemperatur. Alternativet er å bygge ei lita kasse i kjelleren, og heller bruke et element som kan øke temperaturen. Kanskje det er enklest?
Jeg vil gjøre det billig og enkelt, ikke noe datastyrte krummelurer. Brygginga foregår på fruens nåde, og jeg får mye goodwill på at alt nå er "usynlig" og koster lite. Og selvfølgelig at hun og syns ølet er kjempegodt
Hvordan kan jeg regulere tempen inne i et kjøkkenskap? Finnes det noe sånt som små kjøleelement som kan være egna til å senke tempen med bare noen få grader, og som ikke krever de helt store inngrepene? Jeg tenkte at noe kunne monteres på veggen inn til neste skap, hvor det uansett bare står kasseroller. På den måten blir det usynlig. Noe spesielt lavere enn det trengs ikke, kjelleren er kald nok til å dekke fra 16 og ned mot kjøleskapstemperatur. Alternativet er å bygge ei lita kasse i kjelleren, og heller bruke et element som kan øke temperaturen. Kanskje det er enklest?
Jeg vil gjøre det billig og enkelt, ikke noe datastyrte krummelurer. Brygginga foregår på fruens nåde, og jeg får mye goodwill på at alt nå er "usynlig" og koster lite. Og selvfølgelig at hun og syns ølet er kjempegodt