Hei
Ønsker inspill på en oppskrift jeg har laget.
Har laget denne i Beercalc og jeg fant ikke Pale crystal malt så har valg CaraAmber 60EBC og
endret denne til 75EBC om Pale crystal er. Jeg har alt kjøpt malt, humle og gjær til denne oppskriften
men kansje er det noe som bør endres?
Er på jakt etter grei bitterhet, god humle smak/aroma og litt fylde (?)..
Statistics
Volume: 23 liters
Boil Volume: 30 liters
OG: 1069
BG: 1053
FG:
Alcohol: 6.8 % by vol.
Colour: 22 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 64 IBU
BU/GU: 0.92
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6000 g
Cara Amber 60 EBC 75 EBC 1000 g
Mash schedule: 67 grader 60 min
Hops
Cascade 6.7% alpha 40 g 60 minutes
Cascade 6.7% alpha 25 g 15 minutes
Galaxy 15.5% alpha 25 g 15 minutes
Cascade 6.7% alpha 25 g 5 minutes
Galaxy 15.5% alpha 25 g 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP007 Dry English Ale
Ønsker inspill på en oppskrift jeg har laget.
Har laget denne i Beercalc og jeg fant ikke Pale crystal malt så har valg CaraAmber 60EBC og
endret denne til 75EBC om Pale crystal er. Jeg har alt kjøpt malt, humle og gjær til denne oppskriften
men kansje er det noe som bør endres?
Er på jakt etter grei bitterhet, god humle smak/aroma og litt fylde (?)..
Statistics
Volume: 23 liters
Boil Volume: 30 liters
OG: 1069
BG: 1053
FG:
Alcohol: 6.8 % by vol.
Colour: 22 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 64 IBU
BU/GU: 0.92
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6000 g
Cara Amber 60 EBC 75 EBC 1000 g
Mash schedule: 67 grader 60 min
Hops
Cascade 6.7% alpha 40 g 60 minutes
Cascade 6.7% alpha 25 g 15 minutes
Galaxy 15.5% alpha 25 g 15 minutes
Cascade 6.7% alpha 25 g 5 minutes
Galaxy 15.5% alpha 25 g 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP007 Dry English Ale