God aften,
Brygget i går en mild fin ipa/apa som jeg hullet med 100g columbus og 60g simcoe ved 30 min kok.(24liter, OG 1059)
Pitchet 4ts fersk slurry av framgarden kveik(starter jeg laget med 2liter vørter og 2x5ml rør, ca 35t på magnetrører)
Har planer om å tørhumle med 100g Amarillo, spørsmålet er NÅR jeg skal ha det i dunken?
Putrer som bare rakkeren nå etter 24t
Brygget i går en mild fin ipa/apa som jeg hullet med 100g columbus og 60g simcoe ved 30 min kok.(24liter, OG 1059)
Pitchet 4ts fersk slurry av framgarden kveik(starter jeg laget med 2liter vørter og 2x5ml rør, ca 35t på magnetrører)
Har planer om å tørhumle med 100g Amarillo, spørsmålet er NÅR jeg skal ha det i dunken?
Putrer som bare rakkeren nå etter 24t