ChristianW
Norbrygg-medlem
Er det noen som vet hvordan Villbrygg fermenterer drikkene sine?
De skriver "Sammenliget med kombucha, er Villbrygg laget på melkesyrekultur istedenfor en blanding av gjær/bakteriekultur" (kilde). Jeg lurer litt på om det kan være en lignende prosess som i tyske Bionade, som bruker Gluconobacter oxydans til å omdanne sukker til Glukonsyre (kilde). Wikipedia artikkelen nevner også at bakteriestammen forekommer i kombucha.
Jeg har veldig lyst til å prøve meg på en egen versjon av Villbryggs "Skog", et alkoholfritt øl med granskudd.
Er det noen her som har erfaringer/tipps?
(har prøvd å høre med felleskunnskapen allerede i denne tråden, men jeg har en mistanke at den ikke ble veldig synlig.)
De skriver "Sammenliget med kombucha, er Villbrygg laget på melkesyrekultur istedenfor en blanding av gjær/bakteriekultur" (kilde). Jeg lurer litt på om det kan være en lignende prosess som i tyske Bionade, som bruker Gluconobacter oxydans til å omdanne sukker til Glukonsyre (kilde). Wikipedia artikkelen nevner også at bakteriestammen forekommer i kombucha.
Jeg har veldig lyst til å prøve meg på en egen versjon av Villbryggs "Skog", et alkoholfritt øl med granskudd.
Er det noen her som har erfaringer/tipps?
(har prøvd å høre med felleskunnskapen allerede i denne tråden, men jeg har en mistanke at den ikke ble veldig synlig.)