Weizbier humle?

Hei
Tenker på en weizbier , meskesteg fra Gahr i en annen post, men har en del saaz liggende ,kan den funke som humle i oppskriften?
Mvh
Rune

Weizen runel Style: Weizen/Weissbier Brewer: Rune

Statistics
Volume: 25 liters
Boil Volume: 28 liters
OG: 1055
BG: 1049
FG:
Alcohol: 5.5 % by vol.
Colour: 6 EBC (Very pale)
Bitterness: 15 IBU
BU/GU: 0.27
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 2750 g
Wheat Malt 3 EBC 2750 g
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 32 g 60 minutes
Fermentation
Yeast: WLP300 Hefeweizen Ale
Fermented at 17 degrees C for 14 days.
Comments:
Meskes

10 min 40'c

15 min 51'c

45 min 67'c

5 min 78'c
 
I en weissbier med kun 60 min bitterhumle og lite IBU spiller det liten rolle hva slags humle du bruker.
 
Tilbake
Topp