http://beersmithrecipes.com/viewrecipe/10080/three-floyds-zombie-dust-clone-scaled
Skalerte denne og brygget 50 liter på Speidelen. Gjæring splittet på to ulike fat (men single stage). Lagde 2-stage gjærstarter for å få nok celler.
Åpnet første flaske nå (11 dager på flaske) og fikk klar følelse av råttent egg i nesa men det ga seg etter litt tid i glasset. Smaken var ikke helt pyton men å kalle den god er å ljuge. Blir spennende å teste flasker fra det andre gjæringskaret
Noen som har brygget denne som kan bistå med litt smaksnoter?
Hvis den er forurenset - er det helt udrekkanes etter 10 dager på flaske eller bare litt "ikke god"? Er det ingen tvil hvis den har gått bad?
På forhånd takk
Skalerte denne og brygget 50 liter på Speidelen. Gjæring splittet på to ulike fat (men single stage). Lagde 2-stage gjærstarter for å få nok celler.
Åpnet første flaske nå (11 dager på flaske) og fikk klar følelse av råttent egg i nesa men det ga seg etter litt tid i glasset. Smaken var ikke helt pyton men å kalle den god er å ljuge. Blir spennende å teste flasker fra det andre gjæringskaret
Noen som har brygget denne som kan bistå med litt smaksnoter?
Hvis den er forurenset - er det helt udrekkanes etter 10 dager på flaske eller bare litt "ikke god"? Er det ingen tvil hvis den har gått bad?
På forhånd takk