Nylig innhold av Ambull1

  1. Ambull1

    Kasse til 0,5 l flasker med patentkork

    Kjøpte 2 kasser på ølbrygging til den nette sum a ca 140kr kassen som man kan stable med 0.5l flaske med patentkork. Kunne vært rimeligere men der er en engangs innvestering så i det lange løp så er det ok syne æ da.
  2. Ambull1

    Hva er en winter ale?

    Ok.Takker for svar.
  3. Ambull1

    Hva er en winter ale?

    Hei. Lurer bare på om en winter ale er det samme som en porter/stout, eller er det en helt egen øl type?
  4. Ambull1

    Cider for første gang

    Ok. Takker for svar :)
  5. Ambull1

    Cider for første gang

    Hvordan blir smaken da? Blir den litt mindre tørr, eller blir den mer lik type kopparberg cider?
  6. Ambull1

    Meske eller skylle?

    Aah.. Takk for svar :)
  7. Ambull1

    Meske eller skylle?

    Hei.spør kanskje litt dumt. Men hva mener du med skylling kontinuerlig (batch sparging). E enda i stadiet der en prøver å forstå "bryggeri språket". Vil det si at du sirkulerer under mesking og at du da trenger mindre skyllevann?
  8. Ambull1

    Hjelp en velmenende kjæreste?

    Har den selv og er meget fornøyd. Ølbrygging har også en meget god service.
  9. Ambull1

    Hjeeelp! Flaskekrise!

    Flott at du kom i mål til slutt.
  10. Ambull1

    Flasken skummer over.

    Kjemi er fersk vare. 5-6 år e alt for gammelt. Bare å kaste å kjøpe nytt
  11. Ambull1

    En observasjon av gjærens betydning

    Ikje at det har så mye med saken og gjøre, men er det ikje karve som er I nøkkelost og ikje nellik?
  12. Ambull1

    Lagring

    Lagrer mine i en kjeller som holder 10 grader. Funker utmerket. Eneste gangene æ får skumbonanza er når æ har fått en infeksjon i øla.
  13. Ambull1

    En god og ukomplisert korkemaskin?

    Blir nok å bestille en sånn en æ å:)
  14. Ambull1

    En god og ukomplisert korkemaskin?

    Nei det har æ ikje. Men har meget lyst til å prøve den
  15. Ambull1

    Etiketter - mal med front og bakside?

    Hei. Tar gjerne imot en mal jeg å om du ville sendt til meg. torgnybjerknes@gmail.com. på forhånd takk
Tilbake
Topp