Nylig innhold av Huldrevatn - Bård

  1. Huldrevatn - Bård

    Norsk Kornølfestival 2023

    JEG gleder meg! Blir utrolig morro. Som alltids. Hotellet på deg også eller blir det campinghytte? Om du nevner at du skal være på Norsk Kornølfestival(rabattkode på siden deres), så får du avslag på hotellregninga!
  2. Huldrevatn - Bård

    DIREKTESENDINGER fra Norsk Kornølfestival - diskusjonstråd!

    Her er også filmsnutten jeg lagde i år. Litt så som så, siden jeg fokuserte mest på sendinger, meeeen ser at det nesten er mer verdi i en slik kort reportasje.
  3. Huldrevatn - Bård

    Norsk Kornølfestival 2020 på nett

    Skal gjøre en grundigere jobb med å intervjue litt folk i år, så blir nok bare mer og mer av det. Dette var litt dårlig planlagt - satsa mer på sendinger. Men gjør nok omvendt i år. Takk for at du deler. Setter jeg stor pris på!
  4. Huldrevatn - Bård

    Kveik og gjæring

    Nå har du fått mange svar imellomtia, men jeg ville satt den i kjøleskap med frostvakt ja. En kveik på 37 grader gjør jobben fort, men du vil itte at den skal gå ned i temp. Jeg tenker at den kan pitches på noen grader mer enn du tenker den skal gjære på. MEN nå er det jo spørs hvilke kveik du...
  5. Huldrevatn - Bård

    Hvor lenge lar du øla stå til gjæring?

    Spørs veldig på hva slags gjær og temperatur det er, men også ølstil for min del. Hvor mye OG var på osv. Men også om de skal på flaske eller fat. Jeg er litt lausere på om det er igjen noen gravity poeng om det skal stå på fat en mående eller lagres lenge på fat. Jeg er av den typen at jeg er...
  6. Huldrevatn - Bård

    Kveik og gjæring

    Pitch den varm, og isoler gjæringstanken din best mulig. Sigmund og endel av Voss-bryggera pitcher #01 Voss mellom 37 og 39 grader. Det gjør at den begynner hardt og kraftig, og korter ned gjæringstiden. Det betyr også at om den er godt nok isolert, med ulltepper, liggeunderlag eller lignende...
  7. Huldrevatn - Bård

    Julekalender Østfold 2022

    Godt opplegg som alltids, folkens! :beercheers::beermug::beercheers:
  8. Huldrevatn - Bård

    Pub på Greåker

    Nei, shit! Er du seriøs? Så kult da! Blir det treff der neste gang da eller? Morro!
  9. Huldrevatn - Bård

    Protagonist

    Ja, det kan jeg tru. Itte vært borti det, men tar helt klart ordet ditt for det. Høres ut som en fantastisk greie! På meg blir det vel en nødløsning med batchen som står fast nå, og heller en bedre løsning når jeg kjører igang en ny batch snart. Har noen planer angående den.
  10. Huldrevatn - Bård

    Prosjekt Lambic Solera (Allrounder 60L)

    Joa, bare redd jeg itte får fulgt det opp. Mye bedre å følge med på din istedenfor!
  11. Huldrevatn - Bård

    Protagonist

    Små små portvinsglass ja. Men ja, veldig spennende! Har smakt et par kvitvinsfat-øl som var veldig gode, så hatt lyst å prøve noe slikt.
  12. Huldrevatn - Bård

    Protagonist

    Ser jo veldig bra ut. Ingen Champagne-gjær nei? Jeg driver å beskylder den for all ondskap skjønner du. Men jeg tror fortsatt jeg ville tatt mindre sukkertilsetninger og heller oftere. Slik som på DH settene.
  13. Huldrevatn - Bård

    Cannular pro auto canning

    Du fant ut av det eller?
  14. Huldrevatn - Bård

    Protagonist

    Rødvinsmarinerte eik hørtes magisk ut! Spesielt i denne her!
  15. Huldrevatn - Bård

    Protagonist

    Det er helt klart spennende tider i møte hvertfall. HA-18 har mye godt med seg, og vil levere. Må bare tilsette mindre sukkertilsetninger underveis i gjæringa og utsette champagne-gjæren litt til alt er tatt hånd om først. Jeg har et par sett jeg skal sette snart, så får se det ann litt da.
Tilbake
Topp