Som sagt kommer den fortsatt til å være tilgjengelig fra Bryggselv både nå, og i fremtiden. Vi på Bryggselv, aner ikke hvor ryktet om at den skal ut av produksjon kommer fra.
Vi bestiller den inn på månedlig basis - og kommer til å fortsette med det på akkuratt samme måte som tidligere.
@jihillestad: Det stemmer ikke at wlp6788 er ute av produksjon.
Det er en "Private Strain" som vil si at den kun produseres på bestilling av Bryggselv.
Temp error feilmeldingen vises hvis Braumeisteren forsøker å øke temp - uten å registrere økning etter et gitt tidspunkt(180 sekunder var standard - dette er nå endret til 240 sekunder.)
Før de endret tidspunktet dukket denne ofte opp i hytt og pine men ser ut som det hjalp å øke responstiden.
Kun for utbytte av bitterstoffer sin skyld.
Partial boil fungerer for all del det også, hvis man ikke har anledning til å koke hele volumet.
Men er enklere å oversette oppskrifter fra all-grain til ekstrakt(og vice verca) på fult kokevolum.
Er ikke så stor tilhenger av de ferdighumlede ekstraktsettene; selv om det finnes brukbare varianter.
Briess ekstrakter med full kok derimot er jeg sikker på kunne "lurt" de fleste i en triangel-test.
Brett kan produsere etansyre når den blir eksponert for oksygen. Har selv eksperimentert litt med sacch/brett øl som jeg har gjort omstikk på for å få syrlighet.
Dette kan gi en behagelig syrlighet, men det er veldig tynn linje før det blir ubehagelig og minner mest om eddik. Dette gir også...
Både Jean Van Roy(Cantillion) og Raf Soef(Bokkereyder) har tidligere holdt blending workshops, så ser ikke grunnen til å kategorisk til å avvise det.
Pierre Tilquin er vel heller unntaket hva angår sensorisk testing og blending.
@LarsUlv
Bruker selv gamle WL pet-rør, som jeg koker under trykk før bruk til å fryseoppbevare kulturer med glyserol.
Funger veldig fint. Du kan jo høre med din lokale bryggebutikk om de har noe utgått gjær?
Hvis ikke får du også kjøpt helt nye rør fra f.eks ebay.
Er sikker på at du vil...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.