Det merkes at alesmithen ikke er fersk, desverre. Sammenlignet med notater jeg har fra cbc og det mangler en del på aromaen. Men det er fortsatt en god øl.
Sculpinen derimot var bedre enn jeg husket.
Kanskje jeg skulle tatt alesmithen først...
Sundbytunet skal holde en ølfestival og hjemmebrygger konkurranse 19-21. mars.
Vinneren av hjemmebrygger-konkurransen får brygget ølet sitt hos dem.
Gleder meg til å se hvordan festivalen blir, deilig å kunne gå hjem. :)
Info på hjemmesiden dems: http://www.sundbytunet.no/nyheter
jeg tar før og etter... skulle ikke ha noe å si så lenge vørteren er avkjølt før.
jeg "plasker" avkjølt worter ned i gjæringskaret, tilsetter gjær, og rister karet.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.