Ja det ser jo greit ut så lang :-) Ut i fra det jeg leser kan det være et alternativ å overføre til fat om noen dager for så å kjøle ned hurtig..
Har planer om naturlig karbonering. I den sammenheng vil jo fatet stå i romtemp. ca 2 uker før kald lagring, vil det ha noe betydning for...
Har en røykøl stående til gjæring (34/70) som allerede på dag 6 var klar for diacetylsteget..
Denne har nå stått et døgn på 16.7 grader og har gått ned fra 1.021 til 1.015.. Etter BS er jeg nå på estimert FG. I dette tilfellet, skal temperaturen senkes til opprinnelig gjæringstemperatur den...
Hei.. Til evt. kjøper av rims, så har jeg et helt nytt "t-rør" i overskudd som jeg har tenkt å selge.. Ergo så blir du kvitt skjønnhetsfeilen☺ Ta kontakt om det skulle være aktuellt!
Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
Hei.
Pga renovering av hus så blir ikke utstyret brukt så mye som jeg hadde håpet på, selger derfor unna noe.
Brygger på 75l med en kompis så det holder inntil videre.
Har to stk BB30 som ble kjøpt i Januar 2016.
Disse er brukt 4 og 5 brygg. Den ene er brukt som mesk/kokekar og den andre...
Hva brygger du på, evt. diameter?
På bb30 kan man feks. bruke lokk for mikrobølgeovn. Har prøvd det og det funket bra.
http://www.biltema.no/no/Hjem/Kjokken/Tilbehor/Mikrolokk-2000033256/
Mats
Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
Hei.
Får ikke sende meldinger til folk fra tapatalk etter jeg fikk ny telefon og ny versjon. Kommer opp melding om at forumet bruker en "veldig gammel versjon".. Noe som går ann å oppdatere?
Mats
Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
Ja ser jo det i ettertid.. Trodde det hadde noe med den 10g boilermaker. Går fort i svingene.. Hva skal du ha for den "ferdige" 50l HLT'en Miguel?
Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.