Hvordan blir munnfølelsen/fylden til ølet?
Når det ikke er gjæret nevneverdig og tilsatt virkestoffer for å øke fylde og sødme, hvordan skiller det seg fra vørter?
Mulig jeg ser meg blind på en FG på 1026, men føles det skarpt og friskt, ikke tungt og søtt?
Det varierer, men ser ut fra notater tilbake til 22 at den brukes omtrent to-tre ganger i året til Blonde og blek sterk.
Topphøster og gjæren blir oppbevart på vørter/øl #23.625
I prisen ligger også 5 kg gass, og flasken fylles med vann for trykktest.
Alt må de- og remonteres, og tørkes etter test.
Det var ikke spesifisert hvor mye selve trykktest koster.
Strømmen hjemmebrygg tar 729 for refill av 5 kg, og krever godkjent flaske for å fylle.
5 år til neste gang og slipper innkjøp av x antall småflasker, for å sikre at man ikke går tom på uheldige tidspunkt.
Hvor får du tak i gass til den prisen?
Bernard er min favoritt :beermug:
Driver å flasker BW og noen pils+ blonde og kom til å tenke på hvor gamle disse flaskene er.
Jeg gjenopptok brygging/gjæring rundt 2011 og det viste seg å være skjebnebestemt med REMAs import av Bernard.
Fant fort ut at man trenger flasker, og siden Bernard...
Husker også at dette var et øl som smakte litt annerledes, enn vanlig pils, noe fyldigere ettersmak.
Koster mer også, så kun kjøpt med andakt i en trang økonomisk setting:)
Jepp, rimelig surt;)
Personlig måtte jeg jobbe litt, for å få i gang en eddikkultur, men nå har jeg egenprodusert epleeddik stående.
Donerer en skvett sider til den hver gang det åpnes en flaske.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.