Ok, vil helst holde meg til oppskriften, så vil få tak i 644, de er ikke beskrevet med samme smakstoner heller (ananas/mango vs pære) så da er det nok et skille der..
Hei!
Vil brygge Quart Ølkompani sin Palmekyst IPA, og den skal ha WLP644. Noen som vet om hvor i Norge den kan kjøpes. Alle jeg finner er utsolgt.
https://www.bryggselv.no/white-labs/101946/wlp644-saccharomyces-bruxellensis-troi-ale-gj%C3%A6r-til-%C3%B8lbrygging
Kan informere om at min ikke smaker noe godt, på tappedag.
Veldig syrlig, ikke bra, ingen antydning til de 600g aprikos på 18L. Tappet 12L på fat, resten i vasken. For gi den litt tid.
Nå skal jeg snart flaske denne ølen, men med et bunnlag med oppløst pure opp til ca 5L merket i karet, så lurer jeg på om jeg skal prøve så langt det lar seg gjøre å unngå å ta med dette? Burde jeg tilsette gelatin og coldcrashe for å dempe det mest mulig.
Jeg stakk jo om før tilsetting av...
Nå har jeg kjørt aprikosene til pure, og tilsatt i karet. Er det riktig at, selv om jeg prøvde å røre det godt inn, det samler seg som et eget lag i bunn?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.