Dette er vel en belgisk wit siden det er koriander og appelsinskall. Antar det er det søte appelsinskallet og ikke den bitre.
Da er det vel kanskje brukt en eller annen wit-gjær.
Her et screenshot fra bryggeriets nettside:
Har dessverre ingen klone, da jeg selv var på jakt etter det her =)
Men jeg har bilde av en etikett på flasken jeg drakk på Restaurant Jordnær i Danmark. Den restauranten anbefales sterkt. De hadde to stjerner da, men fikk sin tredje i fjor.
https://restaurantjordnaer.dk/
Etiketten sier...
@Per_Inge
Gammel post, men svært nyttig.
Jeg har lett etter info om dette. Takk for deling for 7 år siden
Har du brygget med pors?
Hvor mye pors brukte du og hvordan?
Hvordan ble bitterheten?
Brukte du humle i tillegg?
Ser Humlegårdens Ekolager har svenskdyrket Saphir og tysk til halve prisen. Står fraktpris der, men jeg vet ikke priser/regler på fortolling.
https://shop.humle.se/humle/sverige/svensk-saphir/saphir-sverige-100-g
Har ikke smakt denne pilsen, men ble litt nysgjerrig. Dere har sikkert bedre kunnskap og oversikt over humle enn meg, men ser det er nevnt Spalterhumle i denne artikkelen:
https://www.kulinarisk.no/drikke/ol/lederer-pils/
God lyd bør det være ja.
Jeg har ikke veldig peiling på dette, men denne vi selger på jobben min og noen gode mikrofoner er man vel godt på vei:
Røde Caster Pro Podcast Studio - Foto.no
Jeg satte også veldig pris på Vestkast.
Med den gode beskrivelsen av formatet ser jeg for med @Finn Berger som en glimrende programleder.
Kanskje det finnes ressurser i Norbrygg som kan bistå med teknisk kompetanse etc.
Hadde vært fint med "Norcast" eller hva det nå skulle hete :)
Eller om...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.