Takk for gode poeng og råd, Steinar. Er jo lukket og tett som du sier. Ølet smaker som det skal det :)
Dette tappetårnet står på et kjøleskap med 2x 19l i en entré så det er greie forhold der.
Bruker det når det er en stund (et par uker kanskje) siden det er tappet øl der. Vil ikke "forgifte" gjester
Om jeg bytter slange vil det jo fortsatt kunne være basselusker i kran, balloc etc tenker jeg.
Vil jo ikke servere øl med slimormer heller
Har brukt Pipeline rens som endrer farge til lilla når det har blitt rent i tappelinjen. Så langt så bra, eller...??
Opplever at det etter at oppløsningen har fått riktig farge at det kommer ut noen gjennomsiktige "slimmarker" Spesielt om det er nesten tomt for væske eller ved skylling med vann...
Dette er vel en belgisk wit siden det er koriander og appelsinskall. Antar det er det søte appelsinskallet og ikke den bitre.
Da er det vel kanskje brukt en eller annen wit-gjær.
Her et screenshot fra bryggeriets nettside:
Har dessverre ingen klone, da jeg selv var på jakt etter det her =)
Men jeg har bilde av en etikett på flasken jeg drakk på Restaurant Jordnær i Danmark. Den restauranten anbefales sterkt. De hadde to stjerner da, men fikk sin tredje i fjor.
https://restaurantjordnaer.dk/
Etiketten sier...
@Per_Inge
Gammel post, men svært nyttig.
Jeg har lett etter info om dette. Takk for deling for 7 år siden
Har du brygget med pors?
Hvor mye pors brukte du og hvordan?
Hvordan ble bitterheten?
Brukte du humle i tillegg?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.