Nylig innhold av GingerNinja

  1. G

    Solgt/Kjøpt Regulator i Grenland

    hei! Er det noen i Grenlandsområdet som har en regulator til overs? Aller helst til utleie en uke fra og med førstkommende helg, men er også veldig interresant dersom noen har en billig til salgs.
  2. G

    Næring til brett - alternativ til maltodekstrin

    Ja, leste meg litt opp på dette. Betyr det at på samme måte som belle saison at jeg nå bør Vaske ekstra godt/ merke karet som bakterielt også ved bruk av kun denne? Tenker allikevel jeg vil fortsette å gi lacto og brett litt næring ved påfyll, så spørsmålet står nok fremdeles: finnes det noen...
  3. G

    Næring til brett - alternativ til maltodekstrin

    tappet akkurat en splitbatch med surøl over på sekundærgjæring. Brukte mangrove jack sin french saison som sacc, og den har gjæret fryktelig godt ned. Faktisk så langt ned som 1002. Tenkte å tilføre litt ugjærbart sukker, og min erfaring begrenser seg til maltodekstrin. Dette var dessverre...
  4. G

    Øl/cider hybrid

    Så 200g sukrin på 25L? Har stående en batch som jeg tenker er ferdig like over helga. Blir fatkarbonering for min del :)
  5. G

    Øl/cider hybrid

    Skjønner. Tror jeg kjører safe med noe us05 i løpet av helga. Har troa på dette som en sommerdrikk!
  6. G

    Øl/cider hybrid

    Hvordan utvikla denne seg? :)
  7. G

    Øl/cider hybrid

    Gode tanker her! I utgangspunktet tenkte jeg å lage en vørter som jeg ville gjort på en moderne lager eller en lys pale ale. Men ser jo poenget med kraftigere vørter, og støtter forslaget om Caramunich 1. Nå har jeg aldri smakt et slikt brygg som dette, så jeg er nyskjerrig: Hvorfor vil du gå...
  8. G

    Øl/cider hybrid

    Takk for raskt svar! Hvilken maltbase bruker du? Er det snakk om en vørter med noe som helt basemalt eller er det bare spesialmalt for kropp og sødme? Tenker jeg kjører en test ganske snart basert på svarene fra denne tråden med Us-05 og en pittelitt humle fra fryseren.
  9. G

    Øl/cider hybrid

    Ser nå at det finnes en hybrid som heter graf eller graff. Dette virker dog som en litt humla og maltet sider.
  10. G

    Øl/cider hybrid

    har lenge gått med en tanke i magen om å lage en slags hybrid mellom øl og cider. Planen er å lage en vørter for så å blande den med eplejuice av aller billigste sort. Tenker dette blir noen tester, men aller først ser jeg for meg et slags 50/50 forhold der en batch gjæres med typ us-05 og den...
  11. G

    Champagneøl

    Jeg har drevet og skilt mellom brut ipa og champagne-øl. Er dette samme greia? Tror jammen ta jeg må kjøpe noe brut ipa og teste ut :)
  12. G

    Champagneøl

    Har for en stund siden fått smaken på champagneøl, som for eksempel birra del borgo sin equilibrista og mikkellers vinale. Noen som har gode tips på slike brut eller champagneøl i vinmonopolets sortement?
  13. G

    Ønskes Kjøpt Spiralkjøler speidel 50

    Det er jo en god idé i utgangspunktet. Hvordan parallellkobler man kjølere?
  14. G

    Ønskes Kjøpt Spiralkjøler speidel 50

    Forrige vinter var hard mot spiralkjøleren og har kjølt med en i minste laget. Noen som har en spiralkjøler som kan fikse rundt 50L vørter?
  15. G

    Alternativ til chipotle i stout

    Løste forøvrig chipotlegreia med 6g rajah chilipulver fra asiabutikk og 200g røykmalt pr. 20 liter
Tilbake
Topp