Tre billetter selges for pålydende (300,-).
Dette inkluderer eget glass, Cantillon t-skjorte og Zwanze øl.
Send pm eller sms til 99625717
Hilsen Haakon
F.o.m våren 2013 har Alesmith trykket flaskedato med grønn/gult trykk nær flaskeskulderen. Aner ikke hvorfor de ikke er merket denne gangen. Har opplevd at noen bryggerier har (etter ønske fra importør?) fjernet sin vanlige merking på flasker som skal til europa.
Men, Macondo som importerer...
Walnøtt er jo brukt en del så hasselnøtt burde også funke. Smakte et lokalt øl i Grenoble med walnøtter en gang. Ikke spesielt minneverdig, men det finnes jo en del øl, typisk hvete-, dunkel- og bock/dobbelbock hvor det tilsettes walnøtter. Kanskje verdt et forsøk?
Jeg ville laget en...
Hercules var under 8 uker gammel og veldig bra når den kom på spesialslippet forrige måned. Var vel bare den ene IPAen fra Amundsen som var ferskere.
Forøvrig sykt med gammal øl på spesialslippet. En humle-øl som Alesmith Evil Red var 11 måneder gammel (og folk kjøpte som bare det).
DFH 90 og...
Fersk IPA er best, men når folk drikker 5-6 og 7 måneder gamle norske IPAer så er jo 2 måneder gammel importert IPA bra. Men det gjelder å være veldig bevisst på flaskedato uansett hvor IPAen kommer fra. Veldig mye gammel norsk IPA i barer, butikker, Vinmonopol og restauranter.
Jeg har...
Men er det noen som har flaskedato på Alesmith IPAen?
Den har vært 8-9 uker gammel på (spesial)pol tidligere. Den var også litt billigere sist gang. 110kr.
Er også nysgjerrig på flaskedato på Sculpin om noen har fått sine flasker.
Haandbryggeriet og Nøgne Ø har hatt informasjon om ølene sine ute på nettsidene i mange år. De har hatt lov til å informere på engelsk pga. stor eksportandel.
For en uke siden flasket jeg en Lucky Jack-klone. 6gram sukker pr liter øl. Har testet to flasker nå og de er veldig bra bortsett fra at det er litt lite karbonering.
Etter flasking satte jeg flaskene i boden som holdt ca 18 grader. Var rundt 16 når jeg kom hjem en uke senere. Jeg har satt...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.