Hei, annonsen ligger ute på finn, bruk den for bilder Kjele 36L og kjølespiral
Alt kjøpt nytt på bryggselv.no
Kjele 36L med påsveiset muffe og kuleventil 1200,-
Kjølespiral som passer til kjele 500,-
Hvis begge deler kjøpes følger det med 2*2m silikonslange med quick-disconnects Sendes ikke...
Sjekk milk the funks eksempelbilder av mugg vs pellicle. Mold
Ellers er milk the funk sin Facebook side stappfull av mugg og pellicleentusiaster som elsker å identifisere dette :)
1. En liten sjanse for infeksjon fra beholder brukt til dehydrering, feil temperatur på vannet kan ta livet av celler
2. For lite celler for problemfri gjæring og derav usmak. Gjæren kan bli liggende oppå skummet etter pitching og bidra til at gjæring kommer sent igang. Også her en liten sjanse...
Har faktisk en sur vørter stående nå med en pakke rehydrert (:-)) S-04. Her har jeg bevisst underpitchet fordi jeg ønsker mest mulig estere som bretten kan kose seg med i månedene fremover. Har ikke PH måler, men hvis lactoen har gjort jobben sin skal den ligge rundt 3.4-3.6. Ved brygging av...
De er håndverkere, og har gjennom sine meritter vist at de virkelig kan det de holder på med. At det de sier kan diskuteres er noe av grunnen til at vi har dette forumet, men "Brewing classic styles" og "How to brew" har unektelig hjulpet svært mange igang.
Gordon Strong sin bok er på...
Hvis du har en vørter med OG 1.050, vil det (og her kan man diskutere i det uendelige) kreve 200 milliarder celler for å gjære ut uten usmak. Et gram tørrgjær tilsvarer (og her varierer tallene) 20 milliarder celler. Mao, du trenger 10 gram. Men, hvis 50% av disse cellene er døde pga manglende...
Når ledende fagfolk og høyt premierte bryggere har en praksis som de velger å dokumentere i bøker, er det god grunn til å ta dette innover seg. At informasjonen er gammel er en sak, men det betyr ikke at den er gal.
Når det gjelder særlig nye bryggere, synes jeg de skal få kvalitetssikret...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.