Har en dobbel (seriekoplet) kjølespiral i stål til salgs. Godt brukt og velfungerende, passer f.eks. til BB60 mv.
Inkl. slanger og kopling som passer til vaske/oppvaskmaskinkran.
Hentes i Oslo. Pris 400,-.
Jeg gjorde et forsøk på å levere et øl til karene på Bryggselv i går, men fikk beskjed om at kassa var henta allerede. De nevnte noe om at jeg kunne få levert det på Godlia, stemmer det? Hadde jo vært fint å få til når øl'n først er påmeldt.
Hyggelig å bli (nesten) husket :-)
Oppskriften på bringebærøl'n er meget enkel. Basen er en svakt humlet pale ale (95% pale malt, 5% carapils, ca. 18 IBU), gjæret på ca. 18 grader i 10 dager med Safale US-05. Deretter tilsatte vi 3 liter usukret bringebærsaft (i vårt tilfelle fra Bjerkerud gård...
Ser meget fristende ut, @Anders- ! Skulle vi ha utvekslet et par flasker?
Sjøl så brygga vi så og si utelukkende med denne gjæren i hele ifjor. Startet med lyse og hvetepregete typer, så mer trippel-aktige og også mørkere juleøltyper. Den fungerte overraskende godt til juleølen syns vi, gode...
Interessant! Bjørnungene kan være til dels trøblete å korke, så da er det vel bare å fjerne de fra flaskekonkurransen, så snart det finnes nok andre typer i handelen. I hope :)
Det er iallefall ikke gjærmengden som er problemet. Med mindre du har drept gjæren på veg fra butikken er utett lokk på bøtta den mest opplagte forklaringa. Da kan det bli fint lite plopping i gjærlåsen.
60% hvetemalt er ganske heftig, men viss du ikke har problemer med stuck mash så er det jo bare å prøve. Ser bra ut, men hvorfor såpass lav gjæringstemperatur? Weiss handler jo mye om fruktigheten (bananestere), og da kan det jo være fint å ligge litt høyere skulle jeg tru, f.eks. 20 grader.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.