Nylig innhold av Hommelviking

  1. H

    Vitenskapelige kilder / Bøker - Trykkfermentering

    Det jeg liker best med brygging, er nok forsøkene og det man tar med seg videre til neste brygg av erfaring. Det er så mange faktorer som spiller inn hele veien. Å finne ut av, og lære mer om prosessen håper jeg vil vare i mange år til. Her er spennende lesestoff for den interesserte med...
  2. H

    Amigase og Sukrin Gold

    Jeg tenker også som @Børre Aursnes skriver, at det er best å ha tilsetningene med i kok. Når jeg lager cider er det med firstprice eplejuice som jeg ikke koker. Når det er sagt vet jeg ikke om gjæra reagerer negativt på kunstig sukker. Men i og med at det går greit under karbonering, så får jeg...
  3. H

    Amigase og Sukrin Gold

    Når jeg ordner cider til kona, har jeg i natreen sammen med sukkerlaken for karbonerinng på flaska. Jeg ville kokt en liten kopp med vann og hatt i mengden søtning du ønsker. Blandingen tilført rett i corneliusfatet, for så karbonere etter ønske og metode.
  4. H

    Vannslange som tåler høy temp

    Ikke meningen å fortsette på en gammel post. Men hvis noen kan dra nytte av dette, så har de her premium gummislange for salg pr. meter her. https://www.proffhagen.no/products/premium-gummislange-13-mm-12-50-m
Topp