Jeg må åpne min, men kalibrerer ikke. Har merket begge hylsedeler, så de kommer på samme plass hver gang. Ellers bruker jeg Pill bare til å se gjæringsforløpet
Da har jeg fått laget meg en minikegerator :) Det er plass til 3 stk. 4 liter oxebar.
Vanlig tappetårn med 3 kraner.
Er tenkt at den runde plata med tappetårn skal kunne brukes på en liten bar som skal lages senere (kunne felles ned i ei større plate).
Hvis du har trykket ut starsan med Co2, så tapper du ut trykket før du kobler til gjæringskaret. Kobler så Co2-slangen mellom Co2-uttaket på fatet og stikker andre enden av slangen inn i hullet til vannlåsen. Så tar du en slange fra krana og til øl ut på fatet. Da vil ølet trykke ut Co2 fra...
Bruker selv bl.a 20 liter oxebar. Trykker ut starsan med Co2. For å få ut siste rest av Starsan har jeg litt trykk i fatet, snur det på hodet og slipper resten av Starsanet ut gjennom sikkerhetsventilen.
Er klar over at laktosen ville heve FG, men satte min lit til Brewfather at den ga ganske korrekt utregning :cool: .
Mesket på 65 grader, gjæret med US-05.
5 kg pale malt
1 kg laktose
350g chocolate 1240 EBC
200g caramunich III
200g chateu cafe
200g chateu cafe light
100g demererasukker
Brygget på Brewzilla 65 v4
Meskeeffektiviteten er satt til 72 %
I følge Brewfather skulle jeg fått en FG på 1.022.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.