Joda. Jeg har Stc på det andre kjøleskapet. Jeg ville bare at den skulle gå inn i hullet hvis jeg tar ut den gamle. (Bare estetisk problem) Dessuten trenger jeg dette skapet bare til kjøling da jeg har et annet til gjæring. Dette Draught master skapet står under terassen og brukes bare til...
Har vurdert det også, men da STC er større passer den ikke inn i hullet etter denne. Må evt koble om hele greia. Får sjekke med min sønn som har mer greie på dette enn meg. Løste problemet midlertidig ved å bruke det andre kjøleskapet med STC.
Jeg har et tilårskommen og ombygd Electrolux Draught Master hvor jeg nå ikke finner ut av temp.kontrollen og det ser ut til at ingen har manualen. Da må jeg vel kjøpe nytt lite kjøleskap med plass til 2 x 19 l cornelius evnt også 4 kg co2. Noen som har en anbefaling av type kjøleskap? Hvor tar...
Det ser ut til at ingen har denne manualen. Da må jeg vel kjøpe nytt lite kjøleskap med plass til 2 x 19 l cornelius evnt også 4 kg co2. Noen som har en anbefaling? Hvor tar man hull for å føre inn 2 ølslanger og Co2 slange?
Hei, brygger en apa fra Bryggselv. I stresset glemte jeg å tilsette gjærernæring under de siste 15 min kok. Det kom jeg på først etter at gjær ble tilsatt og satt i gjæringsskap. Er det noen ide å tilsette dette i etterkant?
Meget bra. Sjekket med kooreksjonsfaktor 1 og kom til FG 1.009 som stemmer bra med hygrometer valset i går. Endte da opp på 6,91 % som er litt under målet på 7,5. Får stå til søndag. Da blir det coldcrash og gelatin da jeg vil ha klarest mulig øl. Takk igjen. En blir aldri for gammel til å lære...
Jeg brukte refraktormeter når jeg målte OG og også FG.
Når jeg så dette svaret dobbeltsjekket jeg FG med hydrometer og fikk da 1.010 !!??.
Dumt av meg og ikke dobbeltsjekke OG med Hydrometer også.
Stegmesking: 52 grader i 20 min ("proteinpause") - 63 i 20 min - 72 i 20 min og tilslutt 77 i 10 min. Tilsatt Gjærnæring siste 15 min.
Tørrgjær Safbrew BE-256 - 2 pk pr gjæringskar 25 l. Lufting: Ristet i 5-6 min. Rehydret tørrgjær iht oppskrift.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.