Målet er å kunne gi en best mulig kopi av hjemmebrygget i det kommersielle brygget, og hvert enkelt fat er forskjellig.
Og du skal lete lenge blant de 200 bryggeriene i Norge, før du finner noen som bruker brett.
Så derfor :)
Fatlagring, spesielle ingredienser (kirsebær fra din mormors hage, brett etc), øl som er lagret i 2 år for smakens skyld etc.
Om ølet er laget med en kommersiell tilgjengelig ingrediens, så er vi åpen for det :)
Jeg har brygget øl i snart 12 år, men det blir dessverre alt for liten tid til det i en litt vel travel hverdag. Men jeg har lurt jobben til å gjøre litt hjemmebryggrelaterte greier, og derfor har vi akkurat annonsert andre år med hjemmebryggerkonkurransen til Lokabrygg.no
Det går ikke på stil...
Er nødt til å selge min Speidel Braumeister 50L med cornykegs, nå med redusert pris!
Den fungerer som et skudd, men har dessverre ikke fått brukt den så mye som jeg ønsket. Selger den derfor, og med på kjøpet får man et kort maltrør til 20L, kjølespiral, en hjemmelaget kokehatt og to brukte...
Må dessverre kvitte meg med min trofaste kegerator, da vi har flyttet i ny leilighet.
Jeg gir den derfor bort til en trengde sjel, gjerne en student om det er noen interesserte. Jeg gir ikke bort selve tappelinjene, disse beholder jeg selv, men kjøleskapet fungerer ypperlig og har to hull...
Og til dem som ikke har fått det med seg, kan man vinne boken på Ølportalen.no
http://olportalen.no/2013/08/20/konkurranse-vinn-den-nye-boken-olbrygging-fra-hand-til-munn/
De bruker samme gjær til flaskekarbonering, ihvertfall sist jeg var der.
Det du alternativt kan gjøre er å gro det opp fra en flaske Abbaye des Rocs. Så er det "direkte fra kilden".
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.