https://www.olbrygging.no/kegland/102818/beverage-tag-x-10-merkelapper-for-fat-gj%C3%A6ringstanker-mm?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwupGyBhBBEiwA0UcqaPp39sXqR4NxnmK5bvdaR9whJLR5I9ADohUfaLT90MByG0ZCd5_3DhoC4vsQAvD_BwE
Skriver med sprit tusj. Vasker av med håndsprit.
Bytta ut de originale drypp brettene av plast med stål. De har irritert meg siden jeg kjøpte denna saken. 1000 kr er jo rene røverkjøpet. Men fornøyd ble jeg hvertfall
Fungerer fint den.
Brukte en slik en i ett par år når jeg begynte og brygge. Sløyfa og bruke den krausen forlengeren etter ett par brygg. Likte løsningen på lokket som gjør att en slipper gjæringslås. Bøtta brukes nå til og knuse malt i
Har 2 av de i bryggerommet
Jeg har en snubnose som ikke får plass. Har en styrofoam kasse til den med varmeplate, men har ikke full kontroll med kjøling og får ikke coldcrasha. så lurte om det var noen som hadde denne allrounderen.
Jeg har brygga på Beacon siden fjor sommer og fram til nå (Har oppgradert til ny maskin nå). Sikteglass og filter som dekker hele bunnen er 2 fine ting. Maskinen gjør det den skal gjøre. 2500w gjør att mesketemp og oppkok går relativt fort.
Her er en video David Heath har om RoboBrew.
Jeg meska basemalten på 65-70 grader så godt jeg kunne på komfyren i en times tid. og koka den i ca 1 time etterpå sammen med spraymalten.
Ølsettet skal ikke kokes. Den er ferdigbehandlet.
Det siste ølkitet jeg lagde brukte jeg:
Mangrove Jacks kit,
1 kg lys spaymalt,
1 kg basemalt,
25 g saaz i 10-12 min,
25 g Hallertau Hersbrucker tørrhumling 5 dager
2 pk Saflager S-23
21 dager i gjæringsfat på 12-13 gader celsius.
Smakte på en igår etter en uke på flaske, og denna ble ganske...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.