Du kan vel neppe ta det med som håndbagasje så det må nok sjekkes inn og da får du neppe tatt bilde av den som skanner bagasjen. Den blir nok plukket ut og du må fortelle og vise hva som er i bagasjen, tomme brus fat?
Nå har jeg bare laget 2 "batcher" og begge havnet på litt i overkant av 1005. Nå liker jeg best tørre viner, men de kan godt være fruktige(oppleves litt søte), så tørt øl er greit for meg. Noen som lager tørt fruktig øl?
Jeg er jo nybegynner og mine 2 første gikk ned til rundt 1005.
Nå drakk jeg opp det meste før det nådde sitt optimum, men hva er problemet med lite sukker i øl?
:yes:
Utrolig at "oppspritet", oppmaltet og opphumlet maltekstrakt IPA(7%) og Amber ale(5.5%) smaker så bra som det gjør etter så kort tid, 1 uke med ettergjæring?
Coopers :amen:
US-05 på begge, 2 poser på IPA'en
http://www.Coopers.com.au/the-brewers-guild/how-to-brew/strong/authentic-IPA
Her...
Så de som er på primitive maltekstrakt nivå kan koke(70-80 grad C) alt sammen med irsk mose før de tilsetter kaldt vann på og setter gjæring på vørten?
Men når Irsk mose er tema har jeg ikke tidligere vært borte i dette med Irsk Whiskey?
Jeg fikk rådet å la den stå noen dager for så å sette den kaldt over natten, ca 10-12 grader C. Da ble den betydelig klarere. Så lot jeg den stå varmt igjen, brygget kommer over 18 grad C, før flasking. Sekundæegjæringen begynner relativt raskt i flaskene.
?
Jeg er nybegynner selv så ta det jeg...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.