Nylig innhold av KarlOlav

  1. K

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Har lenge hatt 1,5 pose Hallertauer liggende urørt i fryseren. Besluttet å endelig gjøre noe med det.... Kan denne oppskriften bli en brukbar påskedrikk med balansert vannprofil (1:1) ? Tar gjerne forlag til tuning......
  2. K

    Online vannjusteringskurs med Anders Hagen den 15. november 2023 kl. 20.00 - 21.30

    Skjønner. Da får jeg heller satse på at det kommer en ønskereprise av kurset senere en gang.... :-)
  3. K

    Online vannjusteringskurs med Anders Hagen den 15. november 2023 kl. 20.00 - 21.30

    Er uheldigvis på jobbreise med kveldsarrangement 15.11.... Blir det mulig å se opptak av seansen i etterkant?
  4. K

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Tomme fat må fylles. Men med hva? Forrige IPA ble en SMASH med Sabro. Litt skuff og endimensjonal.... Har noen gode tips om humlekomboer til IPA? Sikter på 40 liter på Brewster 70 Malt 12kg Pale malt (86%) 2kg Munich malt (14%) Meskevann justert til 2:1 SO4:Cl / 5.3pH Meske over natt på 66...
  5. K

    Engelsk golden ale-erfaringer

    Meget godt poeng, Finn. Jeg har så langt bare justert vann for IPA/NEIPA oppskrifter. Men det er på tide å ta et steg til....
  6. K

    Engelsk golden ale-erfaringer

    Noen som har anbefaling om vannprofil for Golden Ale. Det er sesong for en slik nå.... https://www.bryggselv.no/media/multicase/documents/oppskrifter/1/Oppig%C3%A5rdsGoldenAle_N5.PDF
Tilbake
Topp