Nylig innhold av kEidesen

 1. K

  Låne mottrykksfyller i Stavangerområdet?

  tror det.
 2. K

  Gjærstarter

  Hvor sent og hvor mye er en ekstra dose oksygen i ferdig vørter?
 3. K

  Gjærstarter

  eller egen kategori her på forumet. Diskusjoner i egen trår og "konklusjonene" i sine egne "hva-heter-det-nå-igjen?"
 4. K

  Mini-håndbok for nybegynnere

  Veldig god ide! god start! godt skrevet. på riktig sted, forum er myyye bedre enn FB. Det siste jeg kunne ønske meg er en tråd uten diskusjon direkte i tråden. Kjør gjerne diskusjon i egen tråd parallelt.
 5. K

  Dedikert rom i kjeller til bryggeri tips, planlegging og etterhvert progresjon.

  210 under taket? Da ville jeg vurdert å sage spor i gulvet til rør og sluk. Dersom du bare skal ha vask til høyre på bildet klarer du deg kanskje med 50-75mm? Noen cm med avrettingsmasse oppå der igjen. Nå er ikke jeg veldig redd for kjellergulv. Det er ingen som bor i etasjen under mitt. Så jeg...
 6. K

  Glykolpumpe

  Nedsenkbar vannpumpe for CIP Kanskje denne fungerer?
 7. K

  Einerlåg til heimebrygg

  Skulle kanskje si noe fornuftig om einerlåg...men kan bare si, ikke bruk for mye? einerlåg er askavkok eller lut, nyttig og kanskje mest brukt som desinfisering? Jeg brygget med formye einerlåg og det ble som tyggerpåblyant! Gjæret med kveik og brygget ble veldig bra, men som sagt ettersmaken er...
 8. K

  Forslag til en god Saison

  Saison i boken brewing classic styles kan anbefales. Leste ikke spørsmålet godt nok, jeg trodde de spurte etter oppskrift.
 9. K

  Til dere med masse NEIPA erfaring...

  Omtrent som Holmentoppen skriver; 1 liter på 10 liter headspace. Jeg har bare fylt co2 fra flaske, det er sikkert mulig å fylle fra gjæringen. Så har jeg kontrollert at karet suger co2 fra dunken, dunken "kollapser" en del når den tømmes.
 10. K

  Til dere med masse NEIPA erfaring...

  Vanndunk, kompakt 10 l | Clas Ohlson Jeg fyller en slik med co2.
 11. K

  Filtrere fra gjæringskar til fat

  utfordringen er vel O2?
 12. K

  Om øl i mediene

  Redusere sortimentet, er det en god ide? Norges beste bryggeri gjør vel det motsatte og kommer med nyheter oftere enn de fleste. Jeg håper norske konsumenter(sic) gjør som amerikanerne og øker fra 4,5% til over 12% markedsandel fra mikrobryggeri.
 13. K

  Vaske med kaustisk soda?

  og mye annet vaskemiddel som fungerer godt nok. Oppvaskmaskinmiddel i pulverform fra Europris feks.
 14. K

  Laugtreff i høst

  Det er bare å hoppe i det. En passiv profil kun for å lese informasjon går greit. Noen svært uinteressant venner risikerer du, men de kan du ignorere når du går lei.
 15. K

  Laugtreff i høst

  Det er vel her det skjer, https://www.facebook.com/groups/NorbryggRogaland/ eller her: https://www.facebook.com/groups/brewclub.beer/
Topp