Nylig innhold av Ketil Brevik

  1. K

    Tilsette honning i brygg

    Ikke om honningen tilsettes etter stormgjæring heller?
  2. K

    Tilsette honning i brygg

    Skal brygge en dobbel ipa der det i følge oppskrift skal tilsettes honning, hva anbefaler de lærde mtp. type? Sommer-, lyng-, akasie osv.. hva passer best? Etter det jeg har lest har akasie og sommer ganske mild og nøytral smak, og lyng har en kraftigere smak, men aner ikke hva jeg bør velge.
  3. K

    Rengjøring erlenmeyerkolbe

    Varmt vann og oppvasktablett fikset det, takk for tipset :)
  4. K

    Rengjøring erlenmeyerkolbe

    Hva bruker dere for å få kolbene helt rene etter å ha satt en starter? Jeg koker i kolben og får ofte fastbrent vørter i bunnen, har prøvd PBW og å koke rent vann i kolben uten hell.
  5. K

    Underkarbonert øl

    Jada, satte det ned til 0,7 bar etter de 15 timene.
  6. K

    Underkarbonert øl

    Etter 15 timer med 2 bar kom jeg i mål. :beercheers:
  7. K

    Underkarbonert øl

    Hei, satte ett 19 liters fat til karbonering for 2 dager siden, 4 grader C, 2 bar i 2 døgn, men da jeg sjekket den, så jeg at manometeret viste 1,6 bar. CO2 flasken var romtemperert når jeg justerte inn 2 Bar, så antar at dette er grunnen til trykkfallet. ølet smaker nå litt "dødt", noen som...
Tilbake
Topp