Har hatt et Saison ekstraktsett (faktisk) stående til gjæring på ordinært gjærings-spann i en drøy uke, men måtte reise vekk i lengre tid. Den hadde ikke avsluttet gjæringen ift forventet FG, og det produserte fortsatt CO2. For å unngå at den skulle stå fryktelig lenge på dunken etter ferdig...
Ok, men ser for meg at plastkasser ville fungert bedre til stabling. Tenker på type meierikasser el.l. Tror ikke de er høye nok i utgangspunktet.
Sent fra min SM-A505FN via Tapatalk
Finnes det noen forslag til plastkasser som er stabelbare, som Kinn sine store flasker passer bra i? Bortsett i fra originale kasser, da - vet ikke om det finnes så mye av de på markedet..?
Sent fra min SM-A505FN via Tapatalk
Vet ikke hva sodastreamen er beregnet for, annet enn at det står stemplet 250 bar på halsen. Hvis man bruker et manometer for kontroll av trykket man har innpå sodaen, så må vel det være greit? F.eks. 50 bar max.
Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
Måløy Glassmagasin, dvs på nett. Har veid de til å inneholde 8 gram, men så er jo ikke 8 gram så mye heller.
Ikke så falig nå, for har skaffet en 5 kg nitrogen flaske. Tenker å tappe over på Sodastream flaske og bruke den pga plassen i skapet.
Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
Setter i en ny patron, og den klarer ikke å få trykket opp i 30 psi en gang. Akkurat som det nesten ikke er gass i de. Og da er fatet nesten fullt.
Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
Har ikke fått til å bruke disse små nitrogen-patronene. Skaffet en miniregulator og et adapter fra Tapcooler, og har nå tømt 5 stk 8-grams patroner på en 19-liter. Har kun tappet 1,5 liter, og aldri oppnådd 3 bars serveringstrykk. Karbonerte med 0,5 bar CO2 på forhånd. Blir mye skum under...
Tenkte å ta opp igjen denne tråden. Det ble flaskebomber, ja! Det røk med 4 stk før eg oppdaga det. Begynte å slippe av trykket på flaskene ved å lette ørlite på korkene. Har gjort dette 6-8 ganger nå, men er i tvil om at eg noen gang vil komme i mål til et akseptabelt karboneringsnivå.
Noen...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.