Her er ei øl eg lagde meg som vart fin.
Volume:
23 liters
Boil Volume:23 liters
OG:1033
BG:1033
FG:1002
Alcohol:4.1 % by vol.
Colour:6 EBC (Very pale)
Bitterness:14 IBU
BU/GU:0.42
Fermentables
Pale Malt 7 EBC7EBC2000g
Flaked Corn1EBC800g
Mash schedule: mash 50 C,52 C 10 min, 64 C for 60...
Takk for innspill, har forandra på malten, og forandra litt på humla.
Ka mesketemperatur tenkte du på Ingef. Har satt den til 66 no eller skal eg gå lavare?
Då har eg forandra litt på humla.
Så vart noko slikt.
IBU 47
Target 11.5% alpha 40 grammes 30 minutes
East Kent 4.95% alpha 50 grammes 10 minutes
Williamette 5% alpha 40 grammes 5 minutes
Williamette 5% alpha 20 grammes dry hopped
Har tenkt å brygge denne oppskrifta eg har laga meg.
Er det nokon som forslag til endringer.
Har ikkje tenkt å ha den så veldig bitter.
Volume:23 liters
OG:1056
Alcohol:5.5 % by vol.
Colour:26 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 56 IBU
Melanoidin Malt 1000 gram
Pale Malt 4000 gram...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.