Nei, om det skulle endret seg burde den heller gått litt opp. Jeg har samme erfaring, de er ikke 100%, men viser trenden i gjæringa. Det som skjer etter stabil SG får man ignorere.
Jeg har også reagert på dette, når signatur aroma/ smak i en ølstil blir vurdert fra fraværende til kraftig i samme flight :rolleyes:, blir det vanskelig å gjøre korrigering ut fra dette.
Lite konstruktivt, her kunne nok tiden vært utnyttet bedre.
En annen kommentar jeg så (tror ikke det...
Prosjektet endte slik, ny gjær
Siden postgangen var eksepsjonelt treg, blir ikke pilsneren brygget før neste år en gang.
I stedet ble det brygget annen øl med utgått gjær fra Lallemand. Det ser ut til å ha gått fint, det pluppet normalt etter 18t.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.