Nylig innhold av loebrygg

  1. loebrygg

    Svart New England IPA?

    Skal du først brygge en Black IPA tror jeg en Pacific er en fin humle ja. Har brukt den en del i litt mørkere IPA'er som Imperial Amber ale og der har den fungert bra. men jeg ville ikke gått overbord med tørrhumle. Black NEIPA tror jeg er en dårlig idé. Brygge heller en "klassisk Cascadian...
  2. loebrygg

    Matsikkerhet og materialer i gjæringskar

    mer som fransk, l' brygg ;)
  3. loebrygg

    Matsikkerhet og materialer i gjæringskar

    Jeg har hatt en tappestav i mitt liv og den knakk jeg i to i ren frustrasjon. Opplevde også at den blandet inn mer oksygen enn å bare tappe fra krana som har fungert for meg. Foretrekker egentlig at skriver loebrygg her på forumet. Så kan dere kalle meg Hans eller HC eller hva dere vil på...
  4. loebrygg

    Matsikkerhet og materialer i gjæringskar

    Jo, jeg heller varsomt ned langs flaskehalsen som er mer betryggende enn tappestav i mine øyne, men det er sikkert øyet som ser
  5. loebrygg

    Matsikkerhet og materialer i gjæringskar

    Hva mener du med tvilsomme og " lite betryggende måte"? Jeg stikker da i det minste ikke om ;)
  6. loebrygg

    Matsikkerhet og materialer i gjæringskar

    Hvis det ikke hadde vært no "vær" ja men nå er jo atmosfæren allerede blandet så noen akutt fare på en vindstille dag hadde det ikke vært. Den er gamel, men hvis vi hadde pressa deg ned i et gjæringskar tror jeg ikke det hadde gått så bra Har du noen gang forsøkt å senke en fyrstikk ned i et...
  7. loebrygg

    Vannjustering - hvordan finne bikarbonat....?

    Da kan du ta alkalitet i mmol/l og gange med 61 så for du HCO3 i mg/L / ppm men hvis alkalitet er oppgitt til 3 mmol/l er det no feil, det blir alt for høy verdi 0,18*61 = 11 mg/L HCO3 blir mer riktig selv om det virker noe lavt
  8. loebrygg

    Tråden for dumme spørsmål.

    Jeg hadde lett brygga den med f.eks 75% Maris Otter uten å ha finregna på det
  9. loebrygg

    Tråden for dumme spørsmål.

    Tørr stout / export stout? med ekstra basemalt og krystal er det mange muligheter
  10. loebrygg

    Tråden for dumme spørsmål.

    Så absolut fyr løs bryggekalkulatoren og legg til basemalt og lanskje litt krystal så får du en fin fin stout porter
  11. loebrygg

    Tråden for dumme spørsmål.

    Hey, hey ikke så fort i svingene her. 20 C er da helt normal temp for de fleste ales La den stå ut tiden og smak på nytt
  12. loebrygg

    Tråden for dumme spørsmål.

    Jeg har gjort det og kunne ikke merke no negativt, men det var bare en gang og nå har jeg sluttet å fukte
  13. loebrygg

    Alternativ til magnetrører for gjærstartere

    mm. gjæra har utviklet høye kognitive evener eller kan føle smerte trenger vil vel ikke å dulle så mye med den tradisjonell måte å dyrke opp gjær på bør vel være mer enn nok for å brygge godt øl
  14. loebrygg

    Den Store BrewFather Tråden

    Oops, sorry
  15. loebrygg

    Den Store BrewFather Tråden

    Og BF referrer du da til Brewfather eller Brewers Friend?
Topp