Begrensning på anntal bidra høres ut som en god ide. Da får like mange gleden av å delta mens det samtidig letter jobben for mottager/ posten og dommere som kan ta seg bedre tid til dommerskjema
brødkrumme er det man bruker til panering av f.eks fiskepinner, men nå bruker vel alle panko av god grunn
Smørloff er det en form for bakverk alle brioche? Tror det
Loff med mer smør
caramalt gjennomgår en annen prosess før røsting/ tørking enn pilsnermalt og annen basemalt så det blir ikke det samme
https://byo.com/mr-wizard/what-is-carapils-and-what-are-those-other-cara-malts/
Du kan få både Antioxin og askorbinsyre av meg, men må vente en månedstid
Fortell gjerne hvilke uønska effekter askorbinsyra kan gi
Jeg bruker det sammen med siste tørrhumla i IPA og har ikke merket noen uønska effekter. En liten helsegevinst skal det jo også være
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.