Hei, har handla inn ingredienser til en hvete øl jeg fant oppskrift på. Det er ganske simpel oppskrift med kun pale ale malt og lys hvete malt pluss amarillo humle... Men jeg har hørt at noen tilsetter havre gryn også og lurer på fremgangsmåten om jeg vil gjøre dette, blandt annet hvor mye jeg...
Ja jeg så at like etter reguleringsventilen til selve brennere er det en slags klemme som dekker over ett hull, tenkte å få åpna den litt og se hva som skjer da :)
Okei,jeg tror den jeg har er bra da den gir ett trykk på 28-30 mbar og kokeren krever 30mbar, fikk ihvertfall til ett brygg her om søndagen men dæven å mye sot det ble gitt
Noen som vet åssen ventil jeg burde bruke på propan flaska for optimal effekt til krabbekoker fra jula? Har brukt en jeg tok ifra en grill men flammene virker litt "slappe" pluss at det soter litt så noe må være feil.
Så spørsmålet er hvor mange mbar bør jeg ha på regulatoren?
Okei men det måtte skylles med samme temperatur som mesken har? Har litt dårlige muligheter for å varme opp så mye vann da jeg bare har en gassbrenner :)
På oppskriften min til 20 l med six point global warmer står det: batch size og 23,8L og under står det boil size 22,7L. Spørsmålet mitt er hvor mye vann skal jeg fylle opp kjelen med?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.