Synsing er bra. Du innledet derimot med et spørsmål, og da er vi flere som er så behjelpelige som vi etter beste evne kan…
‘ Er et slikt "varmebelte" en god ide ‘
Det finnes beklageligvis ikke en ‘gullstandard’. Forskjellige bryggere (og byggere) finner ‘sitt’ oppsett som passer de prosessene...
HERMS og RIMS er etter min personlige mening litt Old School for hjemmebryggere. De som allerede har det, er ofte glade i dem, mens for nye bryggere blir det litt mye styr.
Med en dyppvarmer har du økt effekt uten å gjøre noen endringer på oppsettet ditt.
Mange bryggemaskiner har kun et varmeelement inni gryta. Hadde det vært et stort problem, hadde disse ikke eksistert.
Jeg opplever ikke motstridende info rundt dette. Det er en mer/mindre utfordring.
Dreper varme enzymer: ja
Er det et problem: nei
Jeg bestilte to hundre, uten da og vite hvor mange jeg hadde behov for. Burde ha bestilt tre hundre. Måtte derfor ta et valg på fordeling. Tillitsvalgte og de ivrigste dommerne fikk fire. Dommere med en og to dømminger fikk to.
Oppfordrer alle dommere til å delta til neste år :cool:
Bruker fatene to til tre ganger mellom hver demontering og vask. Når fatet er tomt, kobler jeg øl-øl ballock slangen min på det trykksette fatet og skyller med varmt vann ca to liter - to-tre ganger. Rister og tapper ut. Har en vannkoblingsboks som gir meg alle koblinger jeg trenger, inkludert...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.