Du får kjøleskap i nær sagt alle størrelser. Den ekstra plassen de tar, henter du inn ved å kunne sette ting oppå.
Kjøleskap blir også betraktelig billigere, selv når du tar med en ITC for styring.
Det eneste jeg ser denne egner seg godt til, er fire corny fat på tur for kjøling.
Litt tvilende til begrepet ‘ekte hvit IPA’. Den forsvant før stilen fant sin endelige form.
Jeg har alltid tenkt på den som en hybrid øl mellom maltdrevet, humledrevet og gjærdrevet øl. Ikke fokus på én, men fokus på alle…
Blir ofte rotete.
Kanskje teste neste gang du flasker (uavhengig av hva du flasker).
Sirup varmes opp og tilsettes med sprøyte.
Antar 80% gjærbart sukker i sirup
5 gr sirup i 0,33 flaske.
Settes i romtemperatur i en bøtte med håndkle over
Se om du får riktig mengde kullsyre
Det er en fare for at total 80gr humle vil gi en liten usmak dersom du koker den helt ned.
Det vil du kunne smake av sirupen når den er ferdig - og før du tilsetter den, så jeg synes det høres ut som verd forsøket.
Jeg har tre magnetrørere... av ukjente årsaker :)
En av dem har arm med flaske-klemme.
Bruker den ikke selv, men hadde nok dratt den frem dersom det var dyr eller små barn i hus
Topphøstet Verdant
Lokket løst på… med et fat under.
Fylte på litt Golden Ale fra samme Verdant-stamme for å få dempet veksten...
Tok den etter ca to døgn, da den startet ganske raskt - og siden storm-gjæringen tydeligvis er i sluttfasen
Du har helt rett at det er det som står i oppskriften deres...
I oppskriften står at at du etter 7 dager skal sette den på coldcrash. Der skal den stå i ytterligere 7 dager på 5 graderC.
Totalt 14 dager
Jeg ser at alle pilsoppskriftene til Ølbrygging på BrewFather har det samme regimet.
Det ser...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.