Støtter @loebrygg
Bestill allikevel en pakke CBC-1 / vingjær i tilfelle du trenger det. Smaken er allerede satt, så du trenger ikke mer kveik
https://www.olbrygging.no/lallemand/100501/lalbrew-cbc-1-11g-t%C3%B8rrgj%C3%A6r-for-karbonering...
Leid en ny hytte / hus via jobben. Utsikt fra Oscarsborg, Drøbak, Hvidtsten, Filtvedt og nesten til Son… om man legger godviljen til…
Bildet er med panoramamodus på Mob. Vinduene står 90 grader på hverandre.
Hurum-kontor
Det er vel to spørsmål her…
Hvorfor får du skum på fulle fat. Det er besvart godt over.
Det andre er hvorfor du ikke får skumproblemer på halvfulle fat.
Det kan skyldes at små partikler i bunnen av et fullt fat, forsvinner ut og/eller sedimenterer seg over tid.
Da vil eventuelle små feil i...
Først av alt - gratulerer med første brygg. Antar det var en blandet følelse i starten med usikkerhet og yr glede. Nå - med bryggehjernen på speed, er det bare å benytte forumet og all kompetanse her inne for det det er verd.
Håper vi også ser deg som medlem i Norbrygg i fremtiden. Da får du...
Søk etter begrepet RDWHAHB.
Dette er mind-settet du må tilegne deg :)
Gjæringen er ikke lineær. Den går alltid raskest i starten.
La ting ta tid. Hastverk er ingen dyd. Dette er en hobby for oss som liker å vente - på noe godt
Dere tilhører Nordland i Norbrygg sammenheng.
Nordlandsmesterskapet er det absolutt beste stedet å treffe nye venner
https://norbrygg.no/event/nordlandsmesterskapet-i-hjemmebrygging-2025/
De er også aktive med andre arrangementer.
Send dem en e-post på
nordland@norbrygg.no
M
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.