Slanger bør tørkes hengende, med begge ender åpne
Anbefaler disse to postene
https://forum.norbrygg.no/threads/hva-har-du-3d-printet-i-dag.39996/post-573470
https://forum.norbrygg.no/threads/hva-har-du-3d-printet-i-dag.39996/post-547451
Det holder med DME. Trenger ikke både DME + LME
Det vanlige er 100 gr. / 1 L vann som gir ca OG på 1.030
Kok opp - og pass på så det ikke koker over !!!
Kjøl ned til romtemperatur (isbad går raskere) før du tilsetter 1 pakke gjær
Jeg ville trolig ha brukt 2 - 3L vann + 200 - 300gr DME
Denne...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.