Er det noen som har erfaring med cacao nibs fra Morebeer? Vi tenkte hive det i gjærdunken etter stormgjæringen, men er bekymret for infeksjoner. Bør vi koke d litt før vi har det i dunken? Er redd det forandrer smaken. Tips mottas med takk :)
Det vil vise seg, for jeg prøvde :) Gjorde ikke annen beluftning enn å tappe i fra kokekjelen og ned i gjæringskaret. Ploppa i gjærlåsen etter bare noen timer og det gjorde det fra søndag til tirsdag. Har roa seg nå men har ikke målt noe enda. Er spent på resultatet.
På hjemmesiden til Danstar står det at på tørrgjær trenger ikke vørteren beluftes.
Nottingham British Ale yeast has been conditioned to survive rehydration. The yeast contains an
adequate reservoir of carbohydrates and unsaturated fatty acids to achieve active growth. It is
unnecessary to...
Ser autotune har satt I til 234 sekunder og at den tar ibruk D-leddet. Tyder på en treg regulering ja :) Blir ikke avviket mindre om du lar det gå en stund etter att det har stabilisert seg heller? Men å regulere temp i en kasserolle som står på en varmeplate er i utgangspunktet ikke god sak...
Har du ikke mulighet til å sjekke verdiene på P, I og D som autotune har gitt deg? Virker på meg som det bare er P-funksjonen som er i drift. Da vil du få et avvik uansett hva du gjør. Avviket blir mindre jo mindre verdi P er. Eller hvis P er oppgitt i proposjonaltbånd blir avviket mindre jo...
Hvordan ble denne klonen på smak? Skal ha verve/bryggedag i helga og ønske var noe som lignet på london porter. Men ønsket var også at det ble drikkende til jul, men da sliter vi vel litt :)
Men pyttpytt, det går an å smake :namnam: Håper med dette å få flere igang med brygging.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.