Nylig innhold av ogardvik

  1. O

    MashBerry

    Spennende lesing mitt neste oppgradering blir Raspberri Pi med Mashberry, har noen spørsmål. Hans Einar kan du vise oppkoblingen til RPI av sensorene og SSR? Hvilken kobling trengs for å koble sensorene(DS18B20) inn T-stykket? Ønsker å bruke temp sensoren i vørter strømmen ved rundt pumping.
  2. O

    Oppgradering av maltrør

    Hei Øldal En slik løsning tenkte jeg på. Får du noen problemer med tett malt i bunnen? Jeg planlegger å montere temperatur sensoren i lokket får å måle temperatur i malten. Har du ellers noen erfaringer å dele?
  3. O

    Oppgradering av maltrør

    Etter å montert pumpe, pid, isolasjon og hevet maltrøret -:) Lurer jeg på om noen har montert "lokk" på maltrøret og pumpet rett inn i maltrøret, slik at man unngår at vørteren med malt renner over? En motsatt spidel, der man kan oppnå enda bedre temp kontroll i mesken og større utbytte...
  4. O

    Cornelius fat 19 og 9 liter ball lock

    Jeg lurer på om flere har opplevd å motta uttete fat fra Rune. Etter 4 mail til Rune angående dette, så prøver jeg meg her og hører om det er noe jeg må bare godta? Føler etter at jeg både har forhåndsbetalt og ventet tolmodig i 3 mnd så burde han i det minste svare på mailene mine. Har flere...
  5. O

    Høy utgjæring

    Takk  :-)
  6. O

    Høy utgjæring

    Hei, Mitt første brygg, en wiesbeer med OG 1058 etter en uke er har den en OG 1009!! Gjæren er WB 06 og har gjæret på en stabil temperature på 20-21 grader. Har smakt meg igjennom et glass og ikke funnet noe bismak/usmak, den er bare litt "grumsete". Er denne høye utgjæring normal?
Tilbake
Topp