Nylig innhold av Ole Martin

 1. Ole Martin

  Utlån av bryggeri, tappeanlegg m/tilbehør

  Digg å brygge ute nå om dagen! Men litt på siden her, fra et håndverk til et annet. Bildet ditt er såpass detaljert at jeg bare må spørre, har utleier snekra selv? :rolleyes::D
 2. Ole Martin

  Fiselukt av Braumeister gjæringskar?

  Jeg fant vel fort ut det var pakninga etter et par glufs rett i nesa, men var for blåøyd til å tenke at aromaen kunne sette seg i ølet. Står å putrer i gjæringskapet nå, og lukter egentlig bare fruktig å godt ut av gjærlåsen, så da er det kanskje fisefritt øl enn så lenge! :D
 3. Ole Martin

  Fiselukt av Braumeister gjæringskar?

  Æsj, hadde akkurat samme opplevelse i dag med pakninga på et 60L fat fra Speidel jeg kjøpte nytt tidligere i uka. Lukta jo gummi først, men ble jo den svovelbomba etter et bad i starsan. Holdt på å gå i bakken et par ganger før jeg skjønte hvor det kom fra. Ganske betryggende å høre at fisen...
 4. Ole Martin

  Hvordan drikkes NEIPA?

  Humle er bra sa de, humle vil vi ha sa de. NEIPA, nei det blir for teit da. Greit da, dere er jammen meg teite da. For NEIPA, det er jaggu meg greit ja.
 5. Ole Martin

  Sorachi ace generellt

  Syns ikke Sorachi Ace er så ille, i Brooklyn sin Sorachi ace er det mest kokkos som treffer meg, det samme er det forøvrig i min egen versjon hvor jeg i likhet med @Daggis også brukte 200g på 25L. Kjørte 20g @60, 20g @30, 100g @whirlpool (ved 80C) og resterende 60g på tørrhumling i 5-6 dager.
 6. Ole Martin

  Tråden for dumme spørsmål.

  Jeg vil nå tippe du har helt rett i din konklusjon. :cool:
 7. Ole Martin

  BBAUTOMATIC 30

  Jeg og en kompis kjørte etter "boka" sist på første brygg med BB60A, bortsett fra at vi sirkulerte mer eller mindre kontinuerlig under mesking. Jeg er enig med @Tom Nordstrand, neste gang kjører vi kortere utmesk, 1 time er i overkant spør du meg.
 8. Ole Martin

  Til Salgs 4 stk kasser med 0,5L flasker

  Er interessert i alle 4 kassene, trenger flasker snart uansett... Hvor i Oslo nord er det snakk om? :-)
 9. Ole Martin

  Speidel 20 vs BB30Apri

  Hva med evt å bare brygge halve batcher på BB60?
 10. Ole Martin

  Problem med ITC-310t

  Har bare brukt min på en batch så langt og kan ikke si jeg har vært borti noe sånt. Blir det liv om du drar ut strømmen da!? Tror jeg bare hadde tatt kontakt med Bryggselv først som sist :-)
 11. Ole Martin

  Magnetrører hjemmelaget

  Jeg har brukt et gammelt drev fra en harddisk som sikkert er ifra 96-98 eller noe rundt der, med den funka det helt utmerket. Det er sikkert potensiale for forbedring, men funker enn så lenge for min del.
 12. Ole Martin

  Kazbek humle

  Hva med en saison!?
 13. Ole Martin

  Diverse ang BBX0 Automatic

  Har sett på denne litt i det siste selv! Det virker som en billig men ok maskin, bortsett fra at den er såpass ny at det er lite med førstehåndserfaring ute å går enda. Det står oppgitt en del detaljer om BB30 Automatic på sidenen til Ølbrygging, men lite om BB60. Jeg hadde f.eks. likt å vite...
 14. Ole Martin

  Bryggertabber

  Klassisk beersmith felle, trykka meg ut av programmte imens jeg hadde på nedtelling... Tror jeg husket tiden innenfor 5min heldigvis!
Topp