Takk for tips. Har sendt mail til Vestbrygg, får håpe de har på lager og kan sende.
Det blir faktisk en del dyrere å kjøpe de fra Homebrewing. 200 USD (inkl. frakt) med dagens kurs er ca 1600 NOK. Legger man på moms og fortollingsgebyr så havner man på nesten 2200,-. De fleste her i Norge...
Noen som vet om bryggebutikker på nett som har Perlick 650SS på lager til fornuftig pris? Både Bryggselv og Bryggeland er tomme. Petit har forferdelig pris...
Helst norske for rask levering. Må ha de ferdig montert og testet til bryllup i starten av juli.
Øystein
Vi hadde bryggekurs for en kompisgjeng av en kollega som var interessert i å se prosessen på tirsdag. Vi satt tre brygg på forskjellig utstyr. BIAB, Beer Brew og Speidel. De fikk også smake litt av det som skulle brygges da vi har brygget alle oppskriftene før.
Øystein
Jeg boret et passelig stort hull og satt inn en propp som er linket til under. Skjærer så et litt for lite hull til slangen i proppen og trer den gjennom. På innsiden har jeg isolert med byggskum. Og fordeleren har jeg selvfølgelig inne i skapet :)...
Det er dessverre ikke så enkelt. Hadde det vært slik så kunne jo karbonert øl fortsatt beholde sin sprudlende væremåte i flere dager etter at du helte den i glasset ditt :) Om væsken er karbonert med 1 bar og du bruker 0,5 bar som serveringstrykk så vil karboneringsnivået falle gradvis nedover...
Er det andre som har problemer med linkene til Bryggselv som inneholder "CO₂"? Ser ut som at forumet automatisk gjør det om til et lite totall som ikke Bryggselv liker i adressen :)
Øystein
Den jeg har er det IKKE to utganger på.
Men i ettertid har jeg utvidet til tre fat ved å kjøpe denne: http://www.bryggselv.no/products/co2-manifold-3-utganger
Det kan du. men etter hvert vil du nok finne ut at det er ganske upraktisk å bytte over koblingene for hver gang du vil smake av det andre fatet. Og ikke minst at det fortsatt ligger øl fra det forrige fatet i ølslangen når du bytter over.....
Så lenge du skal ha samme karboneringsnivå på alle...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.