Nylig innhold av Per N

  1. P

    SOLGT! 2 kg CO₂ Flaske (tom)

    Hei! Den tar jeg.
  2. P

    Mangler du faktura for medlemsavgiften 2012?

    Hei! Jeg har ikke flyttet på meg, men jeg har heller ikke mottatt faktura for medlemsskap.  :jaha:
  3. P

    Imponert av Bryggselv.no

    Kan bare si meg enig, i tillegg har de PayPal og det liker jeg.  :yes:
  4. P

    Oksygenering av vørter

    Consentratoren ser ut til å virke etter hensikten og dykker firmaet jeg skulle fylle eventuell flaske er borte, så, ja dette er en løsning jeg har tro på. Jeg kjøpte ikke oksygenmåler, men rørte rundt med luftesteinen i ett minutt og ti sekunder, og håper det er sånn passe?
  5. P

    litt lite og tynt skum.

    Jeg har akkurat tappet på fat et ny Weizen og endret på meskingen. Sist hadde jeg bare ett steg på 67gr og ut på 76. og gjæring mellom 20 og 20,5 med føler montert på gjæringspannet. Denne gangen har jeg gjort det annerledes, 50gr i 35 min - 64gr i 20 min - 70gr i 20 min og 76 i 10 min...
  6. P

    Oksygenering av vørter

    Nå har jeg bestilt delene for oksygenering. Prøvde min nyanskaffede oksygenconsentrator på 3 brygg, med og bare røre rundt med en luftestein på ei stang, i 1min og med en tilførsel på 1kg trykk og 90 % ren oksygen. Det så ut ti å bli et utmerket resultat, mye bedre utgjæring enn det jeg har hatt...
  7. P

    Hei. spørsmål runt å lage en starter

    Da har du denne til hjelp, de fleste her bruker Mr.Malty, når de skal finne ut hvor stor gjærstarter de skal lage og den beregner som du ser, Ale, Hybrid og Lager. Bruker du denne, er det greit å lage en gjærstarter. Jeg fikk samme hjelpa som det du spør etter her på forumet, så da er vel min...
  8. P

    Hei. spørsmål runt å lage en starter

    Hei! Her har du litt å lese i forbindelse med spørsmålet ditt, håper det er til hjelp. http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,542.0.html
  9. P

    Speidelkran.

    Se her.    http://norbrygg.no/forum/index.php?topic=7705.msg84917#msg84917
  10. P

    Speidelkran.

    Hei! Takker så mye, da blir det 3/4" overgang.  :yes:
  11. P

    Speidelkran.

    Hei! Jeg vil bygge om litt på Speidelen, dvs, jeg vil lage til krana, slik at jeg kan montere inn Gahrs  inline oksygenering. Men så lurer jeg på Gjengetype og størrelse, denne er jo Tysk og Morebeer er vel tommer. Noen som har gjort dette før, slik at jeg slipper å finne opp hjulet på nytt?  :yes:
  12. P

    litt lite og tynt skum.

    Hei! Jeg har brygget en weiz  50% palemalt og 50% hvetemalt. Den er carbonisert og stått på fat en måned nå, men jeg synes det er litt lite og litt tynt skum, ellers er det bra på smak og nok med kullsyre. Jeg kunne tenke meg å lage mer av dette da det ble godt motatt av venner, men litt mer...
  13. P

    Gammel gjær.

    Denne steppet jeg i 3 step og resultatet var slurry, som naboen gjerne ville ha, da jeg ombestemte meg med hensyn til å brygge pils, jeg var også usikker på kvaliteten på gjæra, men naboen ville bruke den om ikke jeg ville. så da ble det til at jeg brygget en ale isteden. Men uheldigvis da, så...
  14. P

    Gammel gjær.

    Bare som en opplysning, den gamle gjæren våknet til fullt liv. Ble brukt i en pils og etter noen timer våknet den i gjæringskaret og store mengder av den bredde seg utover kjøkken gulvet, men det var heldigvis hos naboen.  :iconlol:
  15. P

    Hvetemalt etc.

    Hei! Takk for svar Gahr. Slike feil hos leverandør burde rettes. Egentlig ville jeg til brygget mitt brukt flaket hvete, det har jeg brukt før, men når jeg lager en bestilling til Brygg selv, så har han bare hvetemalt og torrefied wheat. Siden frakten er så dyr, blir det ekstra dyrt når man må...
Tilbake
Topp